Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

GÜR DİVAN SOY KEBAP SALONU LEZZETİN MERKEZİ

GÜR DİVAN SOY KEBAP SALONU LEZZETİN MERKEZİ

 

 

 

GÜR DİVAN SOY KEBAP SALONU LEZZETİN MERKEZİ

CUMALİ ÖZKAN –ŞAHİNBEY

Gastronomi Şehri Gaziantep ilimizin Şahinbey İlçesinde Cengiz Topel Mahallesinde Gür Divansoy Kebap Salonu Muhteşem kebap ve kebap çeşitleri ile müşterilerine hizmet ediyor.

Bir 2 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Gür Divansoy Kebap Salonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet GÜRSOY Usta Gazeteci Yazar Cumali Özkan `a kebap ve kebap çeşitleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Bir yiyecek ve iç mekan görseli olabilir

Gürsoy, Öncelikle Kebabın merkezi Gür Divansoy `da müşteri mennuyeti olduğunu bizim için önemli olan müşterilerimize en güzel bir şekilde kebap ve kebap çeşitleri ile bol meze çeşitleri ile hizmet etmek olduğunu. Gaziantep il merkezimizde teknik ekibimizde siparişleri anında müşterilerimize yetiştiriyoruz. 30 yıllık geçmişimiz ile kebap yemek istiyorsan ilk önce Gaziantep ilimizde Gür Divansoy Kebap Salonunda kebabın tadına bakacaksın.

Bir 4 kişi, sakal, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

KEBAB ve porsiyon Çeşitlerimiz: Kanat, Kuşbaşı, Kiyma, Maraş, Ciğer, Yürek, Böbrek, Dalak, Koç yumurtası, Tavuk sarma, Tavukgöğsü, Dürüm çeşitleri, Et döner, Tavuk döner, Çiğ köfte

Gür Divansoy Kebap Salonu
Sipariş hattı
0(342) 252 02 42
0507 577 28 27

 

 

 

 

 

Adres
Cengiz Topel Mah. Şanlıdere Cad. No: 29/A
Şahinbey/Gaziantep

 

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.