Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

CHP GAZİANTEP İL BAŞKANI MEHMET NEŞET UÇAR `DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

CHP GAZİANTEP İL BAŞKANI MEHMET NEŞET UÇAR `DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar , Kurban bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Uçar , Yerel Basınımızın Kıymetli Temsilcisi; Bereketin, birlikteliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın bayramı olan mübarek Kurban Bayramını Kovid-19 Pandemisi ile derin bir ekonomik ve siyasal buhran içerisinde karşıladık.

Kovid 19 pandemisi ile ekonomik ve siyasal buhran zaten zor şartlarda içerisinde halkın haber alma özgürlüğü için mücadele eden yerel basını doğrudan etkiledi. Pandemi sürecinde hiç verilmeyen ya da çok cüzi miktarlarda verilen sembolik destekler ne yazık ki sizlerin dertlerine derman olamadı.

Öte yandan dünyada kağıt gazetelerin yerini dijital yayınlara bıraktığı bir süreç yaşanırken, ülkemiz maalesef bu dönüşümün de gerisinde bırakıldı.

Bu geçiş sürecinde yerel basının desteklenmesi ve teşvik edilmesi gerekirken, desteklenme bir tarafa basının üzerindeki baskıların artırıldığına ve basın özgürlüğü pek çok kez hiçe sayıldığına hep birlikte şahit olduk.

Bayramlarımız paylaşımın, birlikte olma ve dayanışma kültürümüzün taçlandığı günlerdir. Bu günlerimizin verdiği huzuru, yaşattığı duyguları, özlemini duyduğumuz Türkiye’nin her gününde yaşamak istiyoruz. Bu bayram güzel günlerin başlangıcı olsun.

Gazi kentimizde özgür ve müreffeh bir basın dünyası görmek en büyük temennimiz. Basın özgürlüğünün hiç bir şekilde ihlal edilmediği, basın temsilcilerinin her türlü teknolojik imkan ve altyapıdan adil bir şekilde yararlandığı günleri CHP iktidarında göreceğiz.

Bu düşünceler hepinizin Kurban Bayramını en içten duygularla kutluyorum. İyi Bayramlar.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.