Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

BAŞKAN CANPOLAT, MADALYA KAZANAN SPORCULARA BİSİKLET HEDİYE ETTİ

BAŞKAN CANPOLAT, MADALYA KAZANAN SPORCULARA BİSİKLET HEDİYE ETTİ
04.09.2022
A+
A-

BAŞKAN CANPOLAT, MADALYA KAZANAN SPORCULARA BİSİKLET HEDİYE ETTİ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Afyonkarahisar’da yapılan müsabakada 7 madalya ile dönen Haliliyeli sporcularla bir araya geldi. Gençleri tebrik edip, bisiklet hediye eden Başkan Canpolat, “Türkiye’de ve dünyada madalyalarla dönen sporcu kardeşlerimizi yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, belediye bünyesindeki kurslardan aldıkları eğitim ile madalya kazanan sporcularla bir araya geldi.

Haliliye Belediyesi bünyesindeki Judo Kursuna kayıtlı 7 sporcu, Afyonkarahisar’da düzenlenen Minikler Judo Müsabakasına katıldı. Müsabakada başarılı performans sergileyen 7 sporcu, kente madalya ile döndü. Belediye bünyesindeki kurstan aldıkları eğitim ile madalya kazanan sporcular kentin gururu olurken, Başkan Mehmet Canpolat Haliliyeli sporcularla buluştu. Düzenlenen program ile sporcuları tebrik eden Başkan Mehmet Canpolat, 7 sporcuya bisiklet hediye etti.

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olacaklarını belirten Başkan Mehmet Canpolat, “Haliliye Belediyesi olarak gençlerimizin, çocuklarımızın sürekli yanındayız. Bu bağlamda sportif faaliyetlerle ilgili birçok branşta Haliliye ilçemizden, müsabakalardan birincilikle dönen sporcularımız, gençlerimiz yetişmeye başladı. Şuanda da judo ile ilgili kurslarımızda bize kayıtlı, lisanslı öğrencilerimizden Afyonkarahisar’da yapılan müsabakalar sonrası minikler müsabakasında şuanda 7 gencimiz, 7 çocuğumuz madalya alarak yanımıza geldiler, bizi mutlu ettiler” ifadelerini kullandı.

Haliliye Belediyesi olarak Türkiye ve dünya müsabakalarında şampiyonlar çıkarmak için var güçleriyle çalışacaklarını vurgulayan Başkan Mehmet Canpolat, şöyle konuştu:

“Haliliye’nin ismi artık Türkiye’ de yankılanmaya başladı. Bu manada hem buradaki çocuklarımıza bizler de birer hediye taktim edelim dedik, kendilerini bisikletle ödüllendirelim dedik. Sporcuya, sportif alet hediye ederek kendilerini burada misafir ettik. Gerek judo olsun ve gerekse birçok branşta inşallah Haliliye Belediyesi olarak Türkiye’de ve özelliklede dünyada madalyalarla birlikte dönen sporcu kardeşlerimizi yetiştirmeye devam edeceğiz. Judo federasyonu genel başkanımıza da teşekkür mahiyetindeki göndermiş olduğu plaketinden dolayı teşekkür ediyor, tüm spor camiasına hayırlı ve uğurlu olsun.”

 

 

 

 

 

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

REKLAM ALANI