Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

TuğÇelik Prefabrik Ev ve Konteyner imalatında hızlı ve güvenilir

TuğÇelik Prefabrik Ev ve Konteyner imalatında hızlı ve güvenilir

TuğÇelik Prefabrik Ev ve Konteyner imalatında hızlı ve güvenilir.

Bir açık hava ve şunu diyen bir yazı 'TrUE TUG ÇELİK YAPI İNŞAAT SANAYİ VE TÍCARET LTD.ŞTI. Kaliteli ve çağdaş üretim ekonomik çözümler... PREFABRİK BINA ÇELİK KONSTRÜKSİYON ÇELİK EV KONTEYNER HANGAR Konutlar buildings Tek Katlı prefabricated Prefabrik One storey taşıyıcı sistem Former uzun TrUE YAPI ÇELİK' görseli olabilir

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
TuğÇelik Yapı İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit İyibiçer, Kaliteli ve Çağdaş üretim ekonomik çözümler için Prefabrik Bina, Çelik Konstrüksiyon, Çelik Ev, Konteyner, Hangar üretimimiz ile yurt içi ve yurt dışında müşterilerimize istediği proje ile üretimimiz devam ediyor.

Amacımız Müşteri memnuiyeti olduğunu birinci sınıf kalite olarak ürettiğimiz ürünlerimiz ile insanlara daha hizmet etmek için tam donanımlı ekibimizle müşterilerimize hizmet etmekteyiz.

TuğÇelik Yapı Prefabrik Tarzınız ne olursa olsun, bizde var. Seçkin Prefabrik ev Modellerimizi ve daha birçok farklı modeli İncelemek İster Misiniz? Hemen Şimdi Fiyat Teklifi Alın ve Anında TuğÇelik Yapı Prefabrik Bir telefon kadar yanınızda.

Faaliyetlerimiz

Revir, Hastahane, Sağlık Ocakları

Hafif çelik prefabrike binaların üretim tekniği standart tipteki prefabrik binalarda ayrılmaktadır.

Acil Afet Konutları

Deprem, sel, heyelan, tsunami vb doğal afetler sonrasında ve doğal olmayan sebeplerden kaynaklı çok sayıda insanın acil yerleşim ihtiyaçları nedeniyle, prefabrike acil yaşam üniteleri yapılmaktadır.

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir

Okul, Sınıflık Derslik

TuğÇelik Yapı, Prefabrik üretilecek olan binaların bu yapılarda eğitim görecek olan öğrencilerin ve eğitim verecek olan öğretmenlerin kullanım kolaylığına göre tasarımlar yapabilmektedir. Özel Üretim Prefabrik Özel üretim Prefabrik modelleri ile sizde hayalinizde taşınabilir eve sahip olun !

Askeri Kamplar
Yurtiçinde ve dışında her türlü iklim ve farklı coğrafyada kısa ve uzun süreli askeri konaklamalarda prefabrik binaları tercih edebilirsiniz.

Prefabrik Nedir ?
Parçaları önceden hazırlanıp birleştirilerek oluşturulan, kurma.

Prefabrik Konut
Duvar, kapı, pencere ve diğer elemanları fabrikasyon olarak üretilen ve konutun yapılacağı beton platform üzerine monte edilen konut.

Prefabrik; Prefabrik sözcüğü Türkçe bir kelime olmayıp İngilizceden dilimize gelmiştir. Bu kelimenin aslı ” prefabricate ” yani ” parçaları önceden hazırlamak” dır.

Prefabrik; parçaları fabrikalarda hazırlanmış ve montaj edileceği yere bu parçalar nakledilerek ve orada önceden planlandığı gibi parçaların birleştirilmesi yani montajının yapılmasından sonra ortaya çıkan yapılardır. Prefabrik ile tek katlı ya da çok katlı yapılar inşa etmek mümkündür.

Prefabrik ile, evler, sosyal tesisler, okullar, şantiye yapıları, hastaneler, kamp alanları, havuzlar ve bilumum alanlarda kullanılabilecek yapılar ortaya çıkartılabilmektedir.

Prefabrik yapıların avantajları özellikleri avantajları
Yerinde imalat uzun ve zahmetli ve işçilik maliyetleri fazla bir iştir. iş fabrikasyon olursa özellikle donatı ve beton kalitesi yükselir. ekonomiktir . Birçok kalıp malzemesinin yerine tek kalıpla yüzlerce mamul alınmaktadır buda kalıp maliyetini büyük oranda azaltmaktadır.zaman faydası sağlamaktadır kısa zamanda işin bitirilmesine neden olur.ayrıca sıkıştırma pres tekniği kullanılarak betondaki havaları alarak yoğunluğunu artırmaya yarar.bu yöntemde betonun Su emme oranını azaltarak donma çözünmede deformasyonu engellemektedir ve daha sayılmayacak kadar çok faydalar sağlamaktadır.

Prefabrik yapılar modüler olmasından dolayı daha önceden planlanarak ve ihtiyaçlara göre üretilebilir
Prefabrik yapılar diğer yapılara göre çok daha pratik olup çok daha kısa sürede teslim edilebilir
Prefabrike yapılar diğer yapılara göre daha esnektir ve depreme, zemin kaymalarına dayanıklıdır
Prefabrike yapılar her isteye cevap verebilecek niteliktedir
Prefabrikte odalar, balkonlar, banyolar istenilen yerlere yerleştirilebilir
Prefabrik yapıların ısı ve ses yalıtımı diğer yapılara göre çok daha fazladır
Her türlü alana ve büyüklüğe göre üretilebilmesi
İsteğe göre değişebilen görünüm seçeneklerinin olması
İstenmeyen ya da değiştirilmesi gereken bölümlerin çıkarılabilmesi veya değiştirilebilmesi
Çevreyi kirletmeden ve etrafa rahatsızlık vermeden oluşturulması
Temel gerektirmeden, tek katlı yapılar için zemine atılan grobeton üzerine kurulumu ve çok katlı yapılar için zemine atılan rayde temel üzerine kurulum imkanı
Prefabrike yapının isteğe göre çatı kaplama malzemesinin ve duvar kaplama malzemesinin ham madde özelliğinden rengine kadar, birbirinden zengin olanakların tanınması imkanı
Prefabrikte; trapez saç, single ve kiremit çeşitlerinin kullanılabilmesi
Prefabrik yapıların iç ve dış duvarlarında fibercement, PVC, yalı baskı, sıvalı mantolama ve bisküit tuğla gibi çeşitlilik sağlayabilmesi.

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir

Prefabrik evlerin ömrü ne kadardır?
Prefabrik evlerin ömrü en az 40 ila 70 yıl arasında değişmektedir. Prefabrik dendiği zaman genelde insanlarımızın aklına deprem evi yani basit yapılar akla geliyor. Fakat prefabrik yapılar hangi teknikle üretilirse üretilsin yaz – kış kullanılabilecek şekilde tasarlanıp imal edilmektedir.

Prefabrik yapılara kullanılan malzeme ve tekniğe göre minimum 40-70 yıl arası ömür biçebiliriz. Prefabrik yapılarda çelik, çimento yongalı levhalar ( betopan-fiberciment ) kullanılır. Ses ve ısı yalıtımları projelendirilir.

Bir kat planı ve şunu diyen bir yazı 'Planlar plans Katlı prefabricated Tek storey Prefabrik One TUG CELK YAPI 39m2 49m2 68m2 59m2 ÇILK TrUG YAPI TAECOA 80m2 Prefabrik prefabricated Katlı म plans Planlar 85m2 12.87 1.83 91m2 108m2' görseli olabilir

 

Neden Çelik?
Çelik, mimari tasarımı asla sınırlamaz, aksine yeni tasarımları teşvik eder.
Çelik Konstrüksiyon Yapı Nedir?
Tüm taşıyıcı sistemlerin çelikten üretildiği, özellikle deprem tehdidi taşıyan coğrafi bölgelerde tercih edilen, çoğunlukla çelik konstrüksiyon fabrika binaları, çelik konstrüksiyon hangar, çelik konstrüksiyon spor tesisleri, çelik konstrüksiyon depo ve çelik konstrüksiyon atölyelerde kullanılan, geniş açıklıklara ve yüksekliğe sahip çelik yapı sistemidir. Türkiye’de yapıların büyük çoğunluğu 1. ve 2. derecede deprem bölgesinde yoğunlaşmıştır. Buna oranla çelik konstrüksiyon yapı sistemlerine olan tercih geçmişte oldukça azdı. Çelik yapılar diğer taşıyıcı sistemlere göre çok üstün mekanik özelliklere, statik yeteneklere ve uygulama kolaylığına sahiptir. Çelik konstrüksiyon; hızlı, güvenli, ekonomik olması ve belirli standartlara sahip olması nedeniyle hızla yaygınlaşan çelik yapı sistemidir.

Çeliğin Avantajları
Hafif olması nedeniyle daha az deprem yüklerine maruz kalır, sağlamdır, imalatve montajda işçilik ve zamandan tasarruf sağlar, farklı konstrüksiyon sistemleri uygulanabilir, hızlıdır, defalarca sökülüp tekrar monte edilebilir, uzun ömürlüdür, çelik %100 geri dönüştürülebilir ve bu işlem kaç kez yapılırsa yapılsın, özelliğini kaybetmez, çevreye zarar vermez.

Çeliğin alternatif malzemeleregöre(betonarme vb.) birçok avantajı vardır. En başta diğerlerine göre daha hafif olduğundan, mimari özgürlüğümüzün sınırlarını genişletme imkanı ve daha kısa sürede tamamlanmasını sağlar. Çelik yapı elemanlarının imalatı ve montajı hava koşullarına bağlı olmayıp sadece kullanılacak iş gücüyle doğru orantılıdır. Yani insan gücünden yararlanıldığı her ortamda kesintisiz çalışma ve montaj imkanına sahiptir.

1 – MİMARİ ÖZGÜRLÜK :
Çelik, mimari tasarımı asla sınırlamaz, aksine yeni tasarımları teşvik eder. Yüksek açıklıkları geçme kabiliyeti, estetik oluşu ve işleme kolaylığı gibi avantajları sayesinde her türlü tasarımın uygulanabilmesine imkan sağlamaktadır. Post-modern mimarinin örneklerinin birçoğu çelik’le inşa edilmiştir.

2 – STABİLİTE :
Çelik, hem normal, hem de geçici (Rüzgar, Deprem, vs.) yükler altında -geleneksel yapı sistemlerine göre- çok daha güçlüdür. Kullanıldığı yapılara kazandırdığı yüksek dayanım, özellikle eski inşa yöntemlerinin yetersiz kaldığı durumlarda, Çeliği vazgeçilmez bir yapı çözümü haline getirmektedir.

3 – KESİT YETERLİLİĞİ :
Çelik, yapı malzemeleri arasında birim alanda en çok yükü taşıyabilen malzemedir. Yani, taşıyıcı elemanlar çok daha küçüktür. Bu yüzden çelik taşıyıcılı yapılarda, kullanım alanları -diğer yapılara nazarla- çok daha ferahtır.

4 – HOMOJENLİK :
Çelik, tamamen aynı maddeden üretilen (içerisinde güçlendirici hiç bir malzeme bulunmayan) bir yapı malzemesi olduğu için, gerekli koruma önlemleri alınırsa her türlü ortam şartında çalışabilmektedir.

5 – HAFİFLİK :
Çelik, taşıyıcı eleman kesitlerinin minimuma inmesine izin verdiği için, çok hafiftir. Taşıyıcı sistemi Çelik olan bir yapı, muadili bir betonarme yapıya göre 1/20 oranında daha hafiftir. Bu hem deprem yükleri açısından yapıya büyük avantaj sağlar, hem de yapının kendisinden çok üzerindeki yükleri taşımaya çalışmasına yol açar.

6 – YÜKSEK KATLI BİNA YAPIMI :
Çelik, esneme kabiliyeti yüksek bir malzeme olduğu için, yapı yüksekliğine sınır getirmemektedir. Zaten halihazırda yüksek katlı binaların büyük çoğunluğu çeliktir.

7 – DEPREM DAYANIMI :
Çelik, hafif olmasından dolayı, muadili betonarme yapılara göre çok daha az deprem yükü alır. Bu durum, yapının en önemli elemanları olan düşey taşıyıcılarda (kolon, perde, vs.) çok büyük bir rahatlama sağlar. Böylece yapının karşı koyması gereken yükler ve o yüklere mukabil kullanılması gereken malzeme azalmış olur.

8 – PREFABRİKASYON :
Çelik, yapı imalatının ekserisinin yapıldığı tedarik ve ön imalat aşamalarında hava şartlarından tamamen bağımsızdır.

9 – KOLAY DENETİM :
Çelik, homojen bir malzeme olduğu için, her türlü denetime (Şantiye veya İmalathane ortamında) açıktır. Takibi çok kolay, uygulama ve prefabrikasyon hatalarını düzeltmek çok kolaydır.

10 – HIZLI ÜRETİM :
Çelik, Hem hava şartlarından bağımsız olması, hem kolay denetlenebilen bir malzeme olması, hem de dayanımını kazanmak için herhangi bir küre veya bekleme süresine ihtiyaç duymamasıyla yapı üretiminin en kısa sürede yapılabilmesine olanak tanımaktadır.

11 – EKONOMİ :
Çelik, ucuz değildir. Fakat ekonomik olmak için, ucuz olmaya ihtiyaç olmadığının en güzel göstergelerinden birisidir. Hızlıca imal edilip, bir an önce yapıyı kullanıma sunması, uygulama veya güçlendirme işlemleri esnasında yapının kullanımına engel oluşturmaması, çok daha fazla kullanım alanı sunması, geri dönüşüm imkanı, mimari açıdan daha estetik olması gibi etkenler de göz önüne alındığında, çelik yapılar amortisman sürelerini çok daha kısaltmakta, muadillerine göre çok daha ekonomik olmaktadırlar.

12 – UZUN KULLANIM ÖMRÜ :
Çelik, gerekli önlemler alındığında ve yeterli mühendislik hizmeti gördüğünde, yıllara meydan okuyabilmektedir.

13 – GERİ DÖNÜŞÜM İMKANI :
Çelik, kullanım ömrünü tamamladığında, hasar gördüğünde, söküldüğünde veya yıkıldığında bile ekonomik değeri olan bir malzemedir. Bunun yanı sıra, tekrar tekrar kullanılabildiği ve çevresine zarar vermediği için “Doğa Dostu” bir malzemedir.

14 – GÜÇLENDİRME KOLAYLIĞI :
Çelik, günümüzde birçok yapıda gözlemlediğimiz Zamandan dolayı oluşan hasarlar, kullanıcı veya üreticiden kaynaklanan hatalar, kullanım amacının değişmesi gibi durumlarda kullanıcısına binasını çok kısa sürede ve kolaylıkla güçlendirebilme imkanı tanır.

15-TAŞINABİLİRLİK
Çelik, imalatının ve montajının farklı bölgelerde yapılmasına izin verir. Bu da uygulayıcı firma ve ekip çeşitliliği açısından avantaj oluşturur. Buna ek olarak, montajı bitmiş ve kullanıma geçmiş yapılar dahi, istenilmesi durumunda sökülerek başka bir alana kolaylıkla taşınabilmektedir.

TuğÇelik Yapı Prefabrik Tarzınız ne olursa olsun, bizde var. Seçkin Prefabrik ev Modellerimizi ve daha birçok farklı modeli İncelemek İster Misiniz? Hemen Şimdi Fiyat Teklifi Alın

Gsm: 05378498371
Adres: Birecik Organize Sanayi Bölgesi Kocaeli Mahallesi Hacı Verdi Kankılıç Sokağı  No :7  Birecik -Şanlıurfa

Bir açık hava ve şunu diyen bir yazı 'TrUE TUG ÇELİK YAPI İNŞAAT SANAYİ VE TÍCARET LTD.ŞTI. Kaliteli ve çağdaş üretim ekonomik çözümler... PREFABRİK BINA ÇELİK KONSTRÜKSİYON ÇELİK EV KONTEYNER HANGAR Konutlar buildings Tek Katlı prefabricated Prefabrik One storey taşıyıcı sistem Former uzun TrUE YAPI ÇELİK' görseli olabilir

Fotoğraf açıklaması yok.

 

REKLAM ALANI