Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
16.10.2023
A+
A-

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

 

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

TARIMKON Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, mesajında şu ifadelere yer verdi;

19 Ekim 2015 tarih ve 29507 sayılı resmî gazetede yayınlanan Başbakanlık Genelgesi ile 19 Ekim günü “Muhtarlar Günü” olarak belirlenmiştir.

Demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, seçilmiş oldukları Köy ve Mahallelerindeki ihtiyaç ve talepleri tespit ederek yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında önemli bir görevi üstlenmektedirler. Ayrıca muhtarlar, vatandaşlarımızla kamu arasında köprü vazifesi görerek bizlere de yardımcı olmaktadırlar.

Bu vesileyle; köylerinde ve mahallelerinde yaşadığı her türlü sorunun çözüme kavuşması için fedakârca görev yapan muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü en kalbi duygularımla kutluyor, kıymetli muhtarlarımıza sağlık, mutluluk, esenlik ve başarılar diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.