Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

Tacikistan Cumhurbaşkanı Emomali Rahmon

Tacikistan Cumhurbaşkanı Emomali Rahmon
12.02.2024
A+
A-

 

 

Tacikistan Cumhurbaşkanı Emomali Rahmon

Resim

2024,

 

 

 

Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev Ekselanslarına

Sayın İlham Haydar oğlu.

 

 

 

 

Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kazandığınız emin zaferden dolayı sizi içtenlikle kutluyorum.
Lütfen bu vesileyle iyi dileklerimi kabul edin.

 

 

 

 

Kardeşim, Azerbaycan’ın en yüksek devlet makamına yeniden seçilmen, Azerbaycan toplumunun sana olan yüksek güveninin bir başka kesin kanıtıdır ve tutarlı sosyo-ekonomik gelişmeyi hedefleyen stratejik rotana halkınızın geniş desteğinin bir göstergesidir. ülkenin ekonomik kalkınmasının yanı sıra devletinizin uluslararası alanda otoritesinin güçlendirilmesi.

Tacikistan-Azerbaycan dostane ve karşılıklı yarara dayalı işbirliği ilişkilerinin güçlendirilmesi ve derinleştirilmesine sizin önemli kişisel katkınızı vurgulayarak, bu ilişkilerin gelecekte kapsamlı bir şekilde geliştirilmesine olan ilgimizi ifade ediyorum.

 

 

 

Gelecekte iki ülkenin çok yönlü ilişkilerini ortak çabalarla geliştireceğimize ve halklarımızın refahı adına bu işbirliğini yeni pratik içeriklerle zenginleştireceğimize eminim.

 

 

 

Sevgili İlham Haydaroğlu, girişimlerinizin hayata geçirilmesinde size sağlık ve yeni büyük başarılar, kardeş Azerbaycan halkına barış, huzur ve sürekli ilerleme diliyorum.

Samimi olarak,

 

Emomeli Rahmon

Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı

TÜM YAZILAR
HABERLER
BELGELER
VİDEOLAR
RESİMLER

Kaynak:https://president.az/az/articles/view/63557

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.