Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

SEÇİM VAATLERİ BİRER BİRER HAYATA GEÇİRİLİYOR

SEÇİM VAATLERİ BİRER BİRER HAYATA GEÇİRİLİYOR

VADİ ALLEBEN’DE KENT SAKİNLERİ HUZURU DA EĞLENCEYİ DE DOLU DOLU YAŞAYACAK!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Allaben Göleti bölgesinde 270 bin metrekarelik alana eşsiz bir park alanı kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Projeyle, farklı bitki türlerinin bir arada bulunduğu ülke bahçeleri, survivor parkurları, okçulukla paintball alanı ve çok amaçlı spor sahaları Vadi Alleben Park Yeşil ve Sosyal Donatı Alanı’nda ziyaretçilere keyif dolu anlar yaşatacak.

İnsan odaklı projeleriyle adından sıkça söz ettiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey İlçesi’ne bağlı Yamaçtepe Mahallesi’nde 270 bin metrekarelik alanda huzuru ve eğlenceyi bir arada sunduğu Vadi Alleben Park ve Sosyal Alanı Çevre Düzenleme Projesi’yle ziyaretçilerini ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyor.

SEÇİM VAATLERİ BİRER BİRER HAYATA GEÇİRİLİYOR

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde halka vadettiği projeler arasında bulunan Vadi Alleben Projesi için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, herkesin ailece gelip dinlenebileceği, Alleben Deresi eşliğinde yürüyebileceği ve macera parkında çocukların oyunlar oynayabileceğini parkı kısa sürede nihayete erdireceklerini söyledi.

Proje sayesinde ziyaretçiler, Alleben Deresi’ne bakan yürüyüş parkurlarında dere manzarasına doyarken Osmanlı, Çin, Japonya ve Hollanda’daki çiçek türleri 20 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak Ülke Bahçeleri’nde ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

YEŞİL VE SOSYAL DONATI ALANI 270 BİN METREKARELİK ALANA YAYILACAK

Toplamda 270 bin metrekarelik alana sahip Vadi Alleben Park Yeşil ve Sosyal Donatı Alanı’nda her yaş grubuna hitap etmek adına farklı türden yapılar inşa edilecek. 40 bin metrekarelik alana konumlandırılacak Macera Alanı’nda zipline, macera kulesi, survivor parkurları, çocuk macera oyun alanı, okçuluk ve paintball sahaları bulunacak.

Öte yandan parkın hizmete açılmasıyla; fitness, koşu yolu, bisiklet yolu, serbest düşüş, hava bisikleti, dev salıncak, futbol ve çok amaçlı sahalar da sporseverlerin popüler mekanları arasında yerini alacak.

REKLAM ALANI