Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

Rostov-on-Don’da Birleşik Rusya milletvekilleri SVO katılımcılarının aileleri için bir Yeni Yıl partisi düzenledi

Rostov-on-Don’da Birleşik Rusya milletvekilleri SVO katılımcılarının aileleri için bir Yeni Yıl partisi düzenledi
21.01.2024
A+
A-

Rostov-on-Don’da Birleşik Rusya milletvekilleri SVO katılımcılarının aileleri için bir Yeni Yıl partisi düzenledi
2024

Etkinlik Peresvet Arena konser salonunda gerçekleşti.
Bölgesel yasama meclisinin milletvekilleri, aileler için oyunlar, hediyeler ve muhteşem bir performansla büyük bir kutlama programı düzenledi.

Tatilin konukları 200’den fazla kişiydi: Don savaşçılarının çocukları, eşleri, akrabaları ve tatilde olan özel operasyonun katılımcıları.

Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri ve Rostov bölgesi yasama meclisi başkanı Alexander Ishchenko’ya göre parti, ailelerin tatillerin devamını, sıcaklığını ve rahatlığını hissedebilmesi ve mutluluğunu yaşayabilmesi için kutlamayı düzenledi. iletişim.

“Bugünkü görevimiz, özel operasyona katılan her ailenin ihtiyaç duyduğu yardımı alma fırsatına sahip olmasını sağlamaktır. Bu hem kolordu yardımcıları hem de parti gönüllüleri tarafından yapılır. Ve elbette sadece Birleşik Rusya üyeleri değil, tüm toplum özel askeri operasyona katılanları ve aile üyelerini aktif olarak destekliyor. Ve Yeni Yıl tatilleri de bu özeni bu kadar ilginç, alışılmadık bir biçimde göstermenin ek bir nedenidir” diye vurguladı.

Birleşik Rusya’dan Rostov bölgesi Yasama Meclisi milletvekillerinin, yerel düzeyde milletvekillerinin, parti destekçilerinin ve gönüllülerinin askeri personele ve ailelerine sürekli yardım sağladığını hatırlatalım. Don United Rusya üyeleri, muharebe temas hattına defalarca özel ekipman, koruyucu ekipman, ulaşım, yiyecek ve ilaç bağışladı.

Hoparlör
Ishchenko Alexander Valentinovich
Ishchenko Alexander Valentinovich
Rostov Bölgesi Yasama Meclisi Başkanı, Partinin Rostov Bölge Şubesi Sekreteri, Parti Genel Konseyi üyesi
#Rostov bölgesi
#İşçenko
#SVO katılımcılarının çocukları
#Yılbaşı
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-rostove-na-donu-deputaty-edinoj-rossii-organizovali-dlya-semej-uchastnikov-svo-novogodnij-prazdnik

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.