Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

RECEP GÜNGÖR İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

RECEP GÜNGÖR İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
27.03.2023
A+
A-

RECEP GÜNGÖR İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

İyi Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Recep Güngör, aday adayı olmasından dolayı basın açıklamasında bulundu.

İyi Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Recep Güngör, Açıklamasına Şöyle Başladı; ”Güçlü ve Büyük Türkiye yolunda, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Kayseri Milletvekili aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Milletimize borcumuz var! Genç ve dinamik, azimli, inançlı ve kararlıyız! Bu güne kadar ayak basmadık mahalle, sıkmadık el bırakmadık vede bırakmayacağız! Bu necip millete güvenimiz tam! Türkiye’den başka gidecek ülkemiz yok, vazgeçecek bir vatanımız yok! Bu yola, taşın altına elimizi değil yüreğimizi koyarak çıkıyoruz! Yüreğimizde ATEŞ, vicdanımızda bir yara! Derdimiz millet, düşüncemiz Devlet! Dedi.

Açıklama yok.

 

İyi Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Recep Güngör, “Milletimizin üzerindeki kara bulutları dağıtacak, ufkunu aydınlatacak, önünü açacak ve huzura kavuşturacak olan güneş; Mayıs’ın 14’ünde Türk Milletinin üzerine doğacaktır. Bu hareket, huzurun müjdeleyicisi, kavgayı sonlandıracak, sevgiyi getirecek, yoksulluğu tarihe gömecek ve işsizliği yok edecek bir harekettir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in iradesinde ortaya çıkmış, tüm baskı ve zorlamalara meydan bırakmadan dimdik duran bu İYİLİK hareketinin, Türkiye’yi karanlık ve kirli odaklardan kurtaracağına inancımız tamdır.

Açıklama yok.
İyi Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Recep Güngör, açıklamalarına şöyle devam etti: İmparatorluk terbiyesi almış, Cumhuriyet ile yoğrulmuş bir neslin evladıyım. Bugüne kadar karanlıklarda gizlenmedim. Bayrağımı karşılıksız sevdim. Kayseri Benim Sevdam ve Kayseri İlimiz Benim Davam. Çıktığımız bu yolda İYİ Parti Milletvekili Aday Adayları başta olmak üzere tüm rakip parti adaylarına başarılar dilerim dedi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

Açıklama yok.

 

 

REKLAM ALANI