Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

Moskova’da Birleşik Rusya’nın desteğiyle BDT üye ülkeleri arasında X Uluslararası Okul Sporları Festivali düzenlendi

Moskova’da Birleşik Rusya’nın desteğiyle BDT üye ülkeleri arasında X Uluslararası Okul Sporları Festivali düzenlendi
23.11.2023
A+
A-

Moskova’da Birleşik Rusya’nın desteğiyle BDT üye ülkeleri arasında X Uluslararası Okul Sporları Festivali düzenlendi

2023

Yarışma “Çocuk Sporları” parti projesi kapsamında yapıldı, yaklaşık 450 sporcu katıldı
7-12 Kasım tarihleri ​​arasında gerçekleşen festivale Belarus, Moldova, Ermenistan, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Özbekistan, Abhazya ve Transdinyester’den konuklar geldi.

Rusya’yı Kırım, Moskova, Tula, Sverdlovsk bölgeleri, Moskova ve Donetsk Halk Cumhuriyeti’nden gelen ekipler temsil etti.

Katılımcılar voleybol, basketbol, ​​mini futbol, ​​satranç, badminton ve masa tenisinde yarıştı.

“Gerçekten kalıcı katılımcılarımız olmanızı istiyorum. Çocuklara, gençlere ve yetişkinlere yönelik yarışmalar var. “Çocuk Sporları ” parti projesinin federal koordinatörü Irina Rodnina, “Asıl mesele, sporla arkadaş olmanız, birbirinizle arkadaş olmanız ve biz, organizatörler, sonraki oyunların gerçekleşmesini sağlamak için her şeyi yapacağız” dedi .

Festivale katılanlar için de zengin bir kültür ve eğlence programı düzenlendi: CSKA-Samara basketbol maçına, Vityaz-Severstal Kıtasal Hokey Ligi maçına katıldılar ve otobüsle başkent turu yaptılar.

Devlet Duması Fiziksel Kültür ve Spor Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı Dmitry Pirog, en iyi dostlukların spor yoluyla doğduğunu kaydetti.

“Dostluklar kurmanızı ve bu ilişkileri sürdürmenizi diliyorum” dedi.

Hoparlör
Rodnina Irina Konstantinovna
Rodnina Irina Konstantinovna
Federal parti projesi “Çocuk Sporları” koordinatörü, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi Uluslararası İlişkiler Başkan Yardımcısı
#Moskova
#Rodnina
#Turta
#partiprojeleri
#ÇocukSporu
#yarışmalar
#uluslararası yarışmalar
#CIS
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-moskve-pri-podderzhke-edinoj-rossii-sostoyalsya-h-mezhdunarodnyj-festival-shkolnogo-sporta-sredi-gosudarstv-uchastnikov-sng

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.