Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

MEHMET TEVFİK GÜLSOY `DAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

MEHMET TEVFİK GÜLSOY `DAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
15.07.2022
A+
A-

MEHMET TEVFİK GÜLSOY `DAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

MTG Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı ve Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Aday Adayı Mehmet Tevfik Gülsoy, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

MTG Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Gülsoy yayınladığı mesajda, “Vatan ve bağımsızlık ruhuyla demokrasi tarihimize altın harflerle kazınılan destansı mücadelenin anma günü ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün dördüncü yıldönümünü birlik ve beraberlik içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Millet iradesine ve özgürlüğümüze kasteden, 15 Temmuz gecesi milletimizin kendisini koruması için emanet ettiği silahı, tankı milletimize doğrultan, kendi meclisini, emniyet binalarını bombalayan, vatandaşlarına kurşun atan, kendi milletine ihanet eden hainleri ve onların işbirlikçilerini bir kez daha lanetliyoruz.

Bu ihaneti asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine vatansever halkımız meydanlara çıkarak, canı pahasına ülkesine, devletine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıkmıştır.

Halkın gücünün üstünde bir güç olmadığını gösteren aziz milletimiz, canını hiçe sayarak darbeye karşı etten bir duvar ördü. Milli iradenin bu dik duruşu, FETÖ’nün bütün oyunlarını bozdu ve milletimiz 15 Temmuz’da destan yazdı. Tarihin hiçbir döneminde boyunduruk altına girmeyen, özgürlüğünden taviz vermeyen ve bu uğurda canını seve seve feda eden bu milletin evlatları, kendi iradesine sahip çıkarak tüm dünyaya ders olacak şekilde asil bir duruş sergilediler.

Bu duygu ve düşüncelerle şanlı direnişimizin yıldönümünde, hain darbe girişiminin faili ihanet çetesini lanetliyor, geleceğine sahip çıkan Birecikli hemşehrilerimize ve bütün vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Vatan uğrunda canlarını feda eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve şifalar diliyorum” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI