Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

KIB-TEK yönetim kurulu ve genel müdürünü kabul eden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar vurguladı

KIB-TEK yönetim kurulu ve genel müdürünü kabul eden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar vurguladı
05.04.2023
A+
A-

 

 

 

KIB-TEK yönetim kurulu ve genel müdürünü kabul eden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar vurguladı

.2023

“Vatandaşın mağdur olmasının hiçbir faydası olmaz. Herkesi sağduyuya çağırıyorum”

 

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, halkın mağdur olmamasının esas olduğunu vurgulayarak çalışmaların hem halkın hem de kurumun menfaatine değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Tatar bugün Cumhurbaşkanlığı’nda KIB-TEK yönetim kurulu ve genel müdürü ile elektrik konusunda gerçekleştirdiği toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Vatandaş şu anda mağdurdur. Vatandaşın mağdur olmasının ülkeye hiçbir faydası yoktur. İnşallah sağduyu hakim olur” dedi.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar, verilen hizmetin halkımıza en iyi şekilde nasıl verileceği konusunda hükümetin ve yönetim kurulunun istişare etmesi gerektiğini belirterek konu ile ilgili en iyi kararları verirken farklı düşüncelerin istişare yoluyla çözülebileceğini söyledi. Halkı mağdur eden eylemler ve eylemlere büyük tepkinin olmasından dolayı duyduğu üzüntüyü paylaşan Cumhurbaşkanı, “Benim buradan çağrımdır: En kısa sürede istişare ile doğru yol bulunsun. Hükümet var. Yönetim Kurulu var. Meclis var. Demokrasi var. Tüm bunlar çerçevesinde en doğru kararların alınması ve hizmetlerin devamı en büyük temennimizdir” dedi.

Akaryakıt boyutu ve ülkenin geleceği düşünüldüğünde 40 mil uzaklıktaki Türkiye Cumhuriyeti’nden kablo ile elektrik sağlanmasının, yenilenebilir enerji ile karşılıklı enterkonnekte olunması projesinin uzun vadedeki önemine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, daha verimli ve çağdaş enerjiyle buluşabilmemizin ve kablo ile elektrik sağlanmasının öneminin altını çizdi. Türkiye Cumhuriyeti ile istişare içerisinde bu projenin hayata geçirilmesi için en üst düzeyde bir kararlılığın olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Tatar, önemli olanın halkın mağdur olmaması olduğunu vurguladı.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/kib-tek-yonetim-kurulu-ve-genel-mudurunu-kabul-eden-cumhurbaskani-ersin-10879

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.