Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ: “YÜCE TÜRK MİLLETİNE ANADOLU’YU EBEDİ VATAN KILAN 30 AĞUSTOS ZAFERİNİN 101. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”

GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ: “YÜCE TÜRK MİLLETİNE ANADOLU’YU EBEDİ VATAN KILAN 30 AĞUSTOS ZAFERİNİN 101. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”

-GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ:
-“YÜCE TÜRK MİLLETİNE ANADOLU’YU EBEDİ VATAN KILAN 30 AĞUSTOS ZAFERİNİN 101. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”

 

 

 

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, bağımsızlık mücadelesinin sonucunda Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu olarak tescillendiği 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılına ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

 

 

 

30 Ağustos Zaferi’nin yokluk ve büyük zorluklara rağmen bağımsızlığından taviz vermeyen bir milletin, “Ölürsem şehit kalırsam gazi” diyerek verdiği bir kahramanlık destanı olduğunu kaydeden Ünverdi, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

 

 

“Düşmanın bir olup her imkanı kullanarak yaptığı işgal girişimine karşı, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, genç yaşlı, kadın erkek demeden tek vücut olup şehadete koşan aziz atalarımız büyük bir zaferle cennet vatanımızı bizlere armağan etmiştir.

Anadolu Yüce Türk Milletinin öz vatanıdır ve 30 Ağustos Zaferi bunun tüm dünyaya ilanı olmuştur.
Milli birlik ve beraberlik ruhu aziz milletimizin en büyük gücü, aydınlık yarınlara ulaşmamızda en önemli dayanağımızdır.

 

 

 

Bu doğrultuda popüler kültür ve tüm dünyada yaşanan değerler erozyonu karşısında milli ve manevi değerlerimize daha çok sahip çıkmalıyız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu konuda, “Yetişecek çocuklarımıza ve gençlerimize, görecekleri tahsilin hududu ne olursa olsun, en evvel, her şeyden evvel Türkiye’nin istikbaline, kendi benliğine, millî an’anelerine düşman olan bütün unsurlarla mücadele etmek lüzumu öğretilmelidir” diyerek izlenmesi gereken yolu göstermiştir.

 

 

 

Jeopolitik konumu ile dünyanın gözünün üzerinde olduğu bir coğrafyada bulunduğumuzun bilinciyle, her karış toprağında aziz şehitlerimizin kanın olduğu aziz vatanımızda, dostumuzu düşmanımızı iyi tanımalı, nereden gelip nereye gittiğimizi iyi bilmeli, yeni nesillerimizi bu şuurla yetiştirmeliyiz.
Büyük Zaferden aldığımız ilham ve güçle, Cumhuriyetimizin 100. yılında bilim, eğitim, kültür, sanat, spor, ekonomi gibi her alanda gelişmiş bir Türkiye için elimizden gelenin en iyisi yaparak, atalarımızdan aldığımız bayrağı hep birlikte yukarı taşıyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zaferinin 101. yıl dönümünü kutluyorum.”

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.