Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 20 noktada 30 bin kişilik aşure dağıtımı yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 20 noktada 30 bin kişilik aşure dağıtımı yapıldı

-GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR, MUHARREM AYI DOLAYISIYLA 30 BİN KİŞİYE AŞURE İKRAM ETTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 20 noktada 30 bin kişilik aşure dağıtımı yapıldı.

AKSOY: ŞEHRİN FARKLI NOKTALARINDA AŞURE DAĞITTIK

Kadın Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Abdullah Aksoy, Muharrem ayının, İslam inancında özel bir ay olduğunu belirterek aşure dağıtımına dair bilgiler verdi:

“Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak özellikle Başkanımız Fatma Şahin’in talimatıyla, her yıl bu ayda, aşure günü dolayısıyla şehrin farklı noktalarında aşure dağıtıyoruz. Bu kültürü, bu geleneği sürdürmeye çalışıyoruz. Daha önceki iki yıl, pandemi dolayısıyla dağıtımları yapamadık. Ama bu yıl, özellikle kalabalık olan bölgelerde ve cami çıkışlarında dün ve bugün 20 farklı noktada, 30 bin kişilik aşure dağıttık. Hem kendi adıma hem belediye adına hem başkanım adına hemşerilerimizin, ülkemizin, insanımızın muharrem ayını kutluyorum, tebrik ediyorum. Özellikle bu günlerin bizim için, millet için birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyorum.”

NOT: (Görüntüleri; gbbhaber.gaziantep.bel.tradresinden alabilirsiniz…)

Kullanıcı Adı: misafir Şifre: 9876543

BASIN-HABER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Ayrıntılı bilgi için: Basın-Haber Şube Müdürlüğü
0 342 211 12 00 Dâhili 2323-2324

BASIN BÜLTENİ 12.08.2022

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.