Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

Duşanbe şehrinin Sino semtinde Tacikistan Cumhuriyeti Ulusal Güvenlik Devlet Komitesi binasının meskenler dikkate alınarak açılışı

Duşanbe şehrinin Sino semtinde Tacikistan Cumhuriyeti Ulusal Güvenlik Devlet Komitesi binasının meskenler dikkate alınarak açılışı
20.12.2022
A+
A-

 

 

 

Duşanbe şehrinin Sino semtinde Tacikistan Cumhuriyeti Ulusal Güvenlik Devlet Komitesi binasının meskenler dikkate alınarak açılışı

20.12.2022 , Duşanbe şehri

Bugün ulusal barış ve birliğin kurucusu, milletin lideri, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Emomali Rahmon ve Tacikistan Cumhuriyeti Yüksek Meclisi Millet Meclisi Başkanı, Şehir Başkanı Duşanbe Valisi Sayın Rüstem Emomali, Duşanbe şehrinin Çin ilçesinde bulunan Tacikistan Cumhuriyeti Ulusal Güvenlik Devlet Komitesi Departmanı binasının açılışını yaptı.

Yeni bina 5 kat ve bodrum kattan oluşmakta olup, üst katlarda hizmet daireleri bulunmaktadır.

Bina geniş ve modern odalara sahip olup departman çalışanlarının verimli çalışmasına uygundur.

Yeni binada ayrıca sanayi çalışanlarının eğitimi için spor salonu ve modern bir kütüphane de hizmet veriyor.

Tanıtımda, Sino ilçesi güvenlik departmanı çalışanları, böylesine modern tesisleri inşa ettiği ve uygun çalışma koşullarını sağladığı için ülkenin Silahlı Kuvvetleri Başkomutanı Emomali Rahmon’a şükranlarını dile getirdi.

Burada Ulusun Önderi, Duşanbe’nin Sina semtindeki bu teşkilatın çalışanlarının ailelerine evlerin anahtarlarını takdim etti.

Ziyarette, çalışma odaları ve yaşam mahallerinde ısınma sağlamak için ayrı bir kazan yapıldığı, gerekli diğer çalışma ve yaşam koşullarının oluşturulduğu bilgisi verildi.

Daireler bir ve iki odadan oluşmaktadır ve tüm ev aletleri ile donatılmıştır. Özellikle yeni yapılan evlerde buzdolabı, çamaşır makinesi, halı, TV ve diğer gerekli olanaklar sağlanmaktadır. Geniş oturma odaları, yüksek kaliteli sanat eserleri ile oluşturulmuş ve tamamen modernize edilmiştir.

Hizmet evleri dikkate alınarak departmanın kurulmasının, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Emomali Rahmon’un ülkenin güç kurumlarının çalışanlarına sürekli destek ve ilgisinin mantıklı bir devamı olduğu söylenmelidir. adım departman çalışanları ve aileleri için paha biçilmez bir hediye oldu.

Ayrıca binanın avlusunda çocuklar için eğlence cihazlarının bulunduğu modern bir çocuk oyun alanı düzenlenmiş, buraya yetişkinlerin dinlenmesi için modern bir sohbet odası ve koltuklar yerleştirilmiştir.

Yeni tesis arazisinin çevre düzenlemesi ve dekoratif çiçek, çalı ve gölge ağaçlarının dikimi yüksek kalite ve lezzette yapılmıştır.

Bu binanın dış görünümü, endüstri standartlarına ve belediyenin gereksinimlerine uygun olarak yüksek sanat ve mükemmel kalitede oluşturulmuştur.

Samimi görüşmelerde, Sayın Devlet Başkanı Emomali Rahmon, bu kurum çalışanlarına sorumluluklarını yerine getirirken her zaman uyanık ve akıllı olmalarını ve tüm mesleki becerilerini Anavatan’ın barış ve refahını korumak ve sürdürmek için kullanmaları talimatını verdi.

 

 

 

Facebookheyecan

kaynak:http://www.president.tj/node/29801?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

 

REKLAM ALANI