Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

Birleşik Rusya, kamu destek merkezinde ailelerin finansal okuryazarlığı konusunda bir eğitim projesi başlattı

Birleşik Rusya, kamu destek merkezinde ailelerin finansal okuryazarlığı konusunda bir eğitim projesi başlattı
26.06.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, kamu destek merkezinde ailelerin finansal okuryazarlığı konusunda bir eğitim projesi başlattı

2024,

Uzmanlar yetişkinler ve çocuklar için seminerler, konuşmalar, dersler ve ustalık sınıfları düzenledi
Tematik etkinliklere katılanlar, çeşitli finansal araçların nasıl kullanılacağını, aile bütçesi oluşturulacağını, cep harçlığının nasıl yönetileceğini öğrendi.

“Uzmanlar en acil soruları yanıtlamaya çalıştı: aile bütçesinin nasıl düzgün bir şekilde yönetileceği, doğum sermayesinin hangi amaçlarla kullanılabileceği, ailelerin ne gibi mali faydalar alabileceği. Aile Finansal Okuryazarlık Günü’nün ardından sonuçlarını analiz edeceğiz, genel merkezimizin faaliyet gösterdiği tüm bölgelerde yaygınlaştıracağımız en etkili formatları ve en popüler uygulamaları not edeceğiz” dedi. Birleşik Rusya aile desteği komisyonu başkanı Anna Kuznetsova, Partinin Genel Kurulu Sekreter Yardımcısı .

Ayrıca ülke çapındaki kamu destek merkezlerinin “Genç Ebeveynler Okulu”nda dersler verdiğini, “Tehlikesiz Çocukluk” projesi katılımcılarına bir çocuğun farklı durumlarda korunmasının nasıl sağlanacağının anlatıldığını ve aile kulüplerinin düzenlendiğini hatırlattı.

Ryazan’da, Birleşik Rusya kamu destek merkezinin bulunduğu yerde, harçlık kullanımı üzerine bir ustalık sınıfı düzenlediler; burada çocuklara ebeveynlerin nasıl para kazandığını, aile bütçesinin nasıl harcandığını ve nasıl doğru şekilde tasarruf edileceğini anlattılar. Buna ek olarak, ebeveynler için finansal okuryazarlık konusunda bir panel tartışması yapıldı ve büyük ailelerden gelen okul çocuklarına yönelik faydaların yanı sıra çocuklu aileleri desteklemeye yönelik önlemler üzerine bir konferans düzenlendi.

Yaroslavl’da aynı anda iki lokasyon faaliyet gösteriyordu: yetişkinler ve çocuklar. Anneler ve babalar için finansal eğitimin kuralları hakkında bir “Çocuklar ve Para” semineri düzenlendi ve çocuklar için 6 ila 11 yaş arası çocukların kendilerini yetişkin gibi hissetmelerine ve ne yapacaklarına bağımsız olarak karar vermelerine olanak tanıyan “Hayatınızı Yönetin” finansal oyunu vardı. Aile bütçesini harcamak için.

Voronej’de ebeveynler, çocukların finansal okuryazarlığı üzerindeki etkisine ilişkin interaktif bir dersi dinlediler ve çocuklar masa oyunu oynadılar, aile bütçesini ve cep harçlıklarını nasıl tahsis edeceklerini ve sahte faturaları gerçek olanlardan nasıl ayırt edeceklerini öğrendiler.

Blagoveshchensk’teki parti genel merkezinde, Politeknik Koleji ve Konut ve Toplumsal Hizmetler Koleji öğrencileri için bir ekonomik disiplin öğretmeninin onlara kredi geçmişlerini mahvetmeden ve para kazanmadan bir rüya için nasıl para biriktireceklerini anlattığı hızlı bir kurs düzenlendi. mali dolandırıcıların kurbanı. Adamlara pazaryerlerindeki harcamaları kontrol edebilmeleri için ertelenmiş eylemler sistemi öğretildi.

Hoparlör
Kuznetsova Anna Yurievna
Kuznetsova Anna Yurievna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkan Yardımcısı, Parti Genel Konseyi Başkanlık Divanı Komisyonu Başkanı, vatandaşların Parti Başkanına yaptığı itirazlarla çalışma konusunda Parti D.A. MEDVEDEV, Parti Genel Konseyi Anneliğin, Çocukluğun ve Aile Desteğinin Korunması Komisyonu Başkanı
#Kuznetsova
#bölgeler
#kamu destek merkezi
#finansal okuryazarlık
#vatandaşları destekleyecek önlemler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-zapustila-v-shtabah-obshestvennoj-podderzhki-obrazovatelnyj-proekt-po-semejnoj-finansovoj-gramotnosti

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.