Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

BAŞKAN YILMAZ : 14 MAYIS VE 28 MAYIS’TA MAHALLE BAŞKANLARIMIZ ÇOK CİDDİ EMEK VERDİLER

BAŞKAN YILMAZ : 14 MAYIS VE 28 MAYIS’TA MAHALLE BAŞKANLARIMIZ ÇOK CİDDİ EMEK VERDİLER

 

BAŞKAN YILMAZ : 14 MAYIS VE 28 MAYIS’TA MAHALLE BAŞKANLARIMIZ ÇOK CİDDİ EMEK VERDİLER

 

HABERİN VİDEO İNDİRME LİNKİ

https://we.tl/t-EIMhFcNbZN

AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ GÜL, MAHALLE TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

-GÜL, MAHALLE TEMSİLCİLERİNİN TALEPLERİNİ ALIP SORUNLARINI DİNLEDİ

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit GÜL, AK Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatı tarafından mahalle temsilcilerine yönelik düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısında, mahalle temsilcileri ile bir araya geldi. AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit GÜL, 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılan genel seçimlerde, AK Partiye verdikleri desteklerden dolayı mahalle temsilcilerine teşekkür etti.

 

 

 

 

Dülük Göl Kafe’de düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısına, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri İrfan Çelikaslan, Mesut Bozatlı, Bünyamin Bozgeyik, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcıları, Osman Toprak, Halil Uğur, Mehmet Berk, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil ilçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş, Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti İl ve AK Parti Şehitkamil ilçe teşkilat üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.

 

 

 

 

TÜRKİYE’DE TEŞKİLAT MODELİNE EN UYGUN, EN BAŞARILI ÇALIŞMA YAPAN TEŞKİLAT, ŞEHİTKAMİL TEŞKİLATIDIR

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit GÜL, Şehitkamil, Şehitkamil ismine de layık olacak şekilde her zaman milletin adamının, Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dimdik durdu. Mahallelerde de sizler buna öncülük yaptınız. Hepinize ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ediyorum. Bir seçimden çıktık ve bu seçim sürecini hep beraber yaşadık. Sizler de çok yoğun yaşadınız. Ben genel sekreterlik ve yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yapmış bir arkadaşınız, kardeşiniz olarak, şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki teşkilat modeli çalışması üzerine, Türkiye’deki teşkilat modeline en uygun, en başarılı çalışma yapan teşkilat Şehitkamil teşkilatıdır. Bu başarının mimarı olan teşkilat üyesinden, sandık kurulu üyesine, sandık müşahitlerine, mahalle başkanına, kadın kollarına, gençlik kollarına, ana kademeye, Belediye Meclisimize, teşkilatımıza, Belediye Başkanımıza, ilçe başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum

 

 

 

 

ŞEHRİMİZDE BİRBİRİNDEN GÜZEL PROJELERE İMZALAR ATIYORLAR
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ise, “Türkiye’de belediyecilik denince, Şehitkamilimiz olsun, Şahinbey olsun, başta da sayın Bakanımız Fatma ŞAHİN hanımefendinin projeleri olsun, Şehrimizde birbirinden güzel projelere imzalar atıyorlar. Diğer şehirlere gittiğimizde biz bunu çok daha net görebiliyoruz. Bu tabanda sizlerden başlayan, yukarıda da Sayın Bakanımıza kadarki tüm kademelerdeki arkadaşlarımızın hem vizyonu, hem çalışması hem de emeğiyle meydana geliyor. O yüzden ben tüm arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ŞEHİTKAMİL’DEKİ BİRLİK BERABERLİK HER ZAMAN GÖZ ÖNÜNDE
Şehitkamil’deki birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, “Seçim zamanını kısa bir değerlendirecek olursak, ilçeler bazında baktığınızda şampiyon kim deseler, ben derim ki Şehitkamil. Gerçekten o seçim atmosferini Şehitkamil’de hissettik. Mitingler olurdu. Çünkü o mitingler vallahi Bizim sahadaki motivasyonumuzu arttırıyordu . Allah razı olsun hepinizden. O mitingleri unutamayız. Tüm mahalle başkanlarımızın, tüm teşkilatımızın, ilçe başkanımızın, Belediye Başkanımızın ellerine, kollarına sağlık. İnşallah gelecek yerel seçimlerde de aynı atmosferi yaşayacağımızdan kuşkumuz yok. Şehitkamil’deki birlik beraberlik her zaman göz önünde ve Gaziantep’in gözünün önünde. Bende Şehitkamil’in bir evladı olarak, Şehitkamil’den çıktığım için gurur duyuyorum.”

KUTSAL DAVANIN BAYRAĞINI BİR SANTİM DAHA YUKARI ÇIKARMAYA ÇALIŞTIK
AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan ise, “Şu tabloya baktığım zaman, seçim aklıma geliyor. Gece demedik, gündüz demedik, uzun bir dönem hep beraber, gönüllere değmeye çalıştık. Davamızı bir adım daha öteye götürmeye, kutsal davanın bayrağını bir santim daha yukarı çıkarmaya çalıştık. Hep beraber günlerce mücadele ettik. Bunun için hepinize teker teker canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.”

ŞEHİTKAMİL’İN, GAZİANTEP’İN VE TÜRKİYE’NİN KAZANIMLARI DEVAM EDECEK
AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ise, “Malumunuz ben uzun yıllar Ankara’da kaldım. Bürokraside 1998’den 2004’e kadar Şehitkamil Belediyesi’nde çalıştım. Şehitkamil’in evladıyız, Şehitkamil’in çocuğuyuz. 19 sene memleketimize, bu hak davaya, bu yolda hizmet etmek için yola çıktığımızda, Şehitkamil A’dan Z’ye bize sahip çıktı. Allah’ın izniyle hep beraber kenetlendik. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde mahalle temsilcilerimizin, meclis üyelerimizin, il ve ilçe yönetimimizin, Belediye Başkanımızın, İl Başkanımızın ilçe Başkanımızın gayretleriyle, ve Allah’ın izniyle zaferi yaşadık. Cenabı Allah’a sonsuz şükürler olsun. Bugün de sizleri tekrar bizlere kavuşturdu. Allah’ın izniyle sizlerin bu aşkı ve şevkiyle nasıl bundan önce 22 sene Recep Tayyip Erdoğan’ın hak davası zafere ulaştıysa, sizlerin gayretleriyle inşallah hep beraber koşturacağız. İlk fırsatta yine seçimlere hazırlığımızı yapacağız. 31 Mart seçimlerinde Şehitkamilimizi, Gaziantepimizi ve bütün ilçelerimizi, AK Parti Belediyeciliğiyle yeniden devam edeceğiz. Allah’ın izniyle bu memleketin Şehitkamil’in, Gaziantep’in ve Türkiye’nin kazanımları devam edecek.”

 

 

 

 

14 MAYIS VE 28 MAYIS’TA BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZ ELİNDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERDİLER
Tüm teşkilata teşekkür ederek sözlerine başlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Hakikaten teşkilatçılık ruhuyla hareket ederek 14 Mayıs’ta ve 28 Mayıs’ta bütün arkadaşlarımız elinden gelen gayreti gösterdiler ve Allah’ın izniyle Şehitkamil’de istediğimiz noktaya geldik. Buradaki bulunan tüm arkadaşlarımız dava bilinciyle hareket ederek, hesabı değil, hasbi olarak hareket etmiş olmalarından dolayı bu başarı grafiği her zaman yukarıya çıktı. Allah’ın izniyle bundan sonraki süreçte de bu devam edecek. Ben başta önceki dönem sayın Adalet Bakanımız olmak üzere tüm Milletvekillerimize, İl Başkanımızın şahsında, yönetim kurulu üyelerine İlçe Başkanım Sayın Mehmet Yılmaz, Kadın Kolları Başkanımıza, Gençlik Kolları Başkanımıza, meclis üyelerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Durmak yok, yola devam diyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

 

 

 

 

 

14 MAYIS VE 28 MAYIS’TA MAHALLE BAŞKANLARIMIZ ÇOK CİDDİ EMEK VERDİLER
14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yoğun bir çalışma yürüttüklerini kaydeden AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz; “14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta mahalle başkanlarımız çok ciddi emek verdiler. Her biri mahallelerinde yapmış olduğu çalışmalarla sandıklardaki hakimiyetleriyle Allah razı olsun bu zaferin kazanılmasında ciddi emekleri oldu. Ben bütün mahalle başkanlarımıza bu noktada teşekkür ediyorum. Önceki dönem Adalet Bakanımız ve Türkiye Büyük Millet Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Abdülhamit Gül Bakanımıza özel bir parantez açmak istiyorum. Seçim döneminde farklı bir hava esen bu şehre geldiğinde Abdülhamit Bakanımız, Allah razı olsun ekibin başına geçti. Bizlerle birlikte gece gündüz demedi. Çoluğunu çocuğunu bıraktı geldi buraya, gece gündüz çalıştık ve bu zaferin kazanılmasına çok büyük emekleri oldu. Sayın Bakanımıza da emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.