Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

“Ateşli savaş resimleri”, “Hatıra Mumu”, çiçek bırakma: “Birleşik Rusya” Anma ve Keder Günü’nde bölgelerde vatansever eylemler düzenledi

“Ateşli savaş resimleri”, “Hatıra Mumu”, çiçek bırakma: “Birleşik Rusya” Anma ve Keder Günü’nde bölgelerde vatansever eylemler düzenledi
27.06.2024
A+
A-

“Ateşli savaş resimleri”, “Hatıra Mumu”, çiçek bırakma: “Birleşik Rusya” Anma ve Keder Günü’nde bölgelerde vatansever eylemler düzenledi

2024

Parti aktivistleri ayrıca kamu destek merkezlerinde yaratıcı akşamlar düzenlediler
Omsk’ta, Zafer Parkı’nda, eylem katılımcıları yanan lambalarla süslenmiş bir sokak boyunca bir sütun halinde yürüdüler, Ebedi Alev’e mumlar ve çiçekler koydular, yanında gönüllüler ve Birleşik Rusya üyeleri “1941-1945 HATIRLAYIN” yazısını yaktılar. Muzaffer Asker anıtına, bir yıldızın içine yazılmış ve şu yazıyla ev cephesinde çalışan bir işçinin silueti yerleştirildi: “Omsk, emek cesaretinin şehridir.”

Omsk Bölgesi Yasama Meclisi Başkan Yardımcısı Pavel Korennoy , “Dikkatimizi her şeyden önce gençlere, Büyük Vatanseverlik Savaşı’nın unutulmaz ve trajik olaylarına çekmek önemli” diye vurguladı .

Murmansk’ta, Birleşik Rusya milletvekilleri, bölgesel yürütme komitesi başkanı Evelina Makarova , Genç Muhafız üyeleri ve parti destekçileri, “Büyük Vatanseverlik Savaşı Sırasında Sovyet Arktik Savunucuları” anıt kompleksinde “Hatıra Mumu” eylemine katıldı. Katılımcılar, Büyük Vatanseverlik Savaşı kurbanlarının istismarlarını hatırladılar, anıyı bir dakikalık saygı duruşuyla onurlandırdılar ve çiçekler bıraktılar.

“Cesur ve fedakar insanların anısını sonsuza kadar yaşatacağız ve çocuklarımıza ve torunlarımıza aktaracağız. Artık yeni Kahramanlarımız var. Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri Murmansk bölgesi valisi Andrei Chibis , “Özel askeri operasyon alanlarında en iyi niteliklerini ve Anavatan’a olan sevgilerini gösteriyorlar” dedi .

Ayrıca Birleşik Rusya aktivistleri, okul çocukları, Genç Muhafız üyeleri, öğrenciler ve emektarlar da Alyosha anıtını tasvir eden bir tabloyu açtılar.

Moskova Şöhret Kaldırımı’ndaki Kuzminki’de ve Lyublino bölgesindeki Avdeev Park’ta, bölge sakinleriyle birlikte Moskova Birleşik Rusya’nın yürütme komitesi başkanı Maxim Rudnev, ölenlerin anısına mumlar yaktı ve çiçekler bıraktı. Büyük Vatanseverlik Savaşı. Ayrıca “Hatıra Mumu” ​​kampanyasına katıldı.

Devlet Duması milletvekili Evgeny Popov, Stela’da kendi adını taşıyan tesisin çalışanları için düzenlenen anma ve himaye etkinliğine katıldı. M.V. Filevsky Parkı’nda Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında düşen Khrunichev. Mozhaisky bölgesi, Vnukovo ve Novo-Peredelkino’daki belediye milletvekilleri vatanseverlik eylemlerine katıldı ve Ochakovo-Matveevsky Birleşik Rusya’da üyeler Sovyetler Birliği Kahramanları Maria Polivanova , Natasha Kovshova ve Elena Kolesova’nın anısını onurlandırdılar .

Moskova Şehir Duması milletvekili, Moskova’daki “ Tarihsel Hafıza ” parti projesinin koordinatörü Evgeny Gerasimov, belediye milletvekilleri, bölge hükümetleri ve kamu kuruluşlarının temsilcileri ve bölge sakinleri ile birlikte Moskova Meydanı’ndaki Moskova Hava Savunma Kahramanları anıtına çiçek bıraktı. Krylatskoye’deki Gökyüzünün Savunucuları ve Kuntsevo’daki Genç Muhafız Kahramanları anıtında.

Moskova Şehri Duma milletvekili, Çocuk Psikonörolojisi Bilimsel ve Pratik Merkezi müdürü Tatyana Batysheva, Ochakovo-Matveevskoye ve Ramenki bölgelerinin sakinleriyle birlikte “Tuğla fabrikası işçilerine sonsuz hafıza ve zafer” anıtındaki tören etkinliklerine katıldı ve 1941 Büyük Vatanseverlik Savaşı’nda Anavatanları için yapılan savaşlarda ölen bölge sakinleri.” -1945” ve “Zaferin 60 Yılı” sokağındaki anıt taşta. Moskova Şehir Duması milletvekilleri Alexander Semennikov ve Natalia Metlina da “Hafıza Mumu” ​​kampanyasına katıldı.

Volgograd’da “BK-31 Zırhlı Tekne” anıtına lambalardan bir yazı yerleştirildi: “Hatırlıyoruz! 1941-1945″.

Birleşik Rusya’nın Krasnoarmeysk yerel şubesinin aktivistleri bir “Hatıra Mumu” ​​etkinliği düzenledi. Katılımcılar, Özgürlük Meydanı’ndaki parkta bulunan 57’nci ve 64’üncü ordu askerlerinin toplu mezarına mum yakıp çiçekler bıraktı.

Volzhsky’de Şehir Duması milletvekili Dmitry Grigorov ve Birleşik Rusya’nın Volzhsky yerel şubesinin aktivistleri, Rabotino bölgesinde savaşan Kuzey Askeri Bölge savaşçılarına başka bir kargo teslim etti. Askeri personelin ihtiyaç ve gereksinimlerine göre kadro oluşturuldu. İçindekiler: ilaçlar, ürünler, kişisel hijyen ürünleri.

Serafimovich’te, şehrin Merkez Meydanı’ndaki “Stalingrad Cesaretinin Sınırı” anma tabelasında “Hafıza Mumları” yakıldı. İşçi sınıfının yaşadığı Oktyabrsky köyünde, yerel parti şubesinin desteğiyle sabah saat 4’te Hafıza Sokağı’nda bir cenaze toplantısı düzenlendi. Birleşik Rusya üyeleri, Pallasovka’da bölge sakinleriyle birlikte “Zafer Ateşi” dikilitaşına ve “Annenin Acıları” anıtına çiçek ve çelenk bıraktı.

“Her yıl Anma ve Keder Gününde binlerce kişinin katıldığı onlarca etkinlik düzenliyoruz. Büyük Vatanseverlik Savaşı olayları her aileyi etkiledi, her birinin anıları dikkatle korunan ve nesilden nesile aktarılan kendi Kahramanları var,” dedi Birleşik Rusya’nın bölgesel yürütme komitesi başkanı Alexander Chechurov .

Voronej’de Birleşik Rusya’nın kamu desteğinin merkezinde okul çocukları için vatansever bir etkinlik düzenlendi. Çocuklara Konstantin Paustovsky’nin “Gergedan Böceğinin Serüveni” adlı eserinden uyarlanan “Bir Askerin Hikayesi” adlı karikatür gösterildi , Büyük Vatanseverlik Savaşı’nın Kahramanları olan çocuklar hakkında bilgi verildi ve bir sınav düzenlendi.

“Sadece ülkemiz için değil, tüm dünya için önemli ve önemli olayları bir kez daha hatırlatmak üzere genç okul çocuklarımızı davet ettik. Bu tür etkinlikler, her şeyden önce halkımızın Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasındaki başarılarının anısını korumayı amaçlıyor” dedi. Birleşik Rusya kamu destek merkezi başkanı, bölgesel Duma milletvekili Marina Andreychuk .

Voronej Çocukluk ve Gençlik Evi öğrencileri tarafından hazırlanan “Kuzey Askeri Bölge Askerinin Portresi” adlı çocuk çizimlerinden oluşan bir sergi vardı.

Ayrıca çocuklara mektup yapımı – ön zarflar – konusunda ustalık dersi verildi.

Tyumen’de Ebedi Ateş yakınındaki Tarihi Meydan’da yüzlerce mum yakılarak Komsomolets torpido botunun yanına dizildi. Yanında bir yazı vardı: “Tyumen’i hatırla.”

“639 Nolu Tyumen Tersanesi torpido botları üretti. Bu, bölgedeki 1. derece Vatanseverlik Savaşı Nişanı’nı alan tek fabrikadır,” diye açıkladı Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreteri Andrei Artyukhov .

Birleşik Rusya’nın kamu desteği karargahında “Vinçlerimizin Anısına” vatansever bir akşam düzenlendi. Etkinlikte savaş yıllarına ait şarkı ve şiirler, görgü tanıklarının anıları, savaşın ilk günlerine ilişkin mektuplardan alıntılar dinlendi.

“Geçmişin Kahramanlarıyla gurur duyuyoruz ve onlara huzurlu gökyüzü için teşekkür ediyoruz. Bugün, özel bir askeri operasyon koşullarında, herkes sevdiklerinin kahramanlıklarının anısına, ülkenin tarihine özel bir saygı duymalı” diye vurguladı . Tümen Bölge Dumasının sosyal politika komitesi .

Ayrıca etkinliğe ev sahipliği yapan organizatörlere ve sanatçılara teşekkür mektupları sundu.

Birleşik Rusya kamu destek karargahındaki vatanseverlik etkinliği de Genç Muhafızların Nizhny Novgorod bölge şubesinin aktivistleri tarafından düzenlendi. Onur konuğu Büyük Vatanseverlik Savaşı gazisi Vazgen Grigorievich Oganesyan’dı . Cephede görev yapan asker, kişisel askeri geçmişini gençlerle paylaşarak, Zafer sonrası hayatı anlattı.

Ayrıca merkezde şu anda Lugansk Halk Cumhuriyeti’nde bulunan tıbbi gönüllülerle bir telekonferans düzenlendi. Genç Muhafızlar onlarla bir sonraki kargonun oluşturulması için öncelikli ihtiyaçları tartıştı.

Hoparlör
Korenny Pavel Alekseevich
Korenny Pavel Alekseevich
Omsk Bölgesi Yasama Meclisi Başkan Yardımcısı, Tüm Rusya siyasi partisi “BİRLEŞİK RUSYA” Omsk bölge şubesi Sekreter Yardımcısı
#Omsk bölgesi
#bölgeler
#Kök
#Murmansk bölgesi
#Makarova
#Kızkanat
#Moskova
#Rudnev
#Popov
#Gerasimov
#Batyşeva
#Semennikov
#Metlina
#Volgograd bölgesi
#Grigorov
#Çeçurov
#Voronej bölgesi
#Andreyçuk
#Tyumen bölgesi
#Nijniy Novgorod Bölgesi
#Artyukhov
#Shvetsova
#Hafızadaki Mum
#savaşınateş resimleri
#Genç gardiyan
#GönüllülerZafer
#Yas GünüAnma Günü
#Büyük Vatanseverlik Savaşı
#kamu destek merkezi
#vatansever eylem
#çiçek bırakmak
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/ognennye-kartiny-vojny-svecha-pamyati-vozlozheniya-cvetov-edinaya-rossiya-provela-patrioticheskie-akcii-v-den-pamyati-i-skorbi-v-regionah

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.