Uluslararası Sporcu Sendikası (US-SEN) Genel Başkanı Bekir Ayaz, Türkiye’nin yeni anayasa hazırlık süreci kapsamında, sporun anayasal güvence altına alınması yönündeki çalışmaları çerçevesinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Tamer Osmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Görüşmede, US-SEN tarafından hazırlanan ve sporun toplumsal rolünü anayasal düzeyde güçlendirmeyi hedefleyen “Yeni Anayasada Spor” başlıklı öneri metni sunuldu. Metinde; her bireyin spora eşit erişim hakkı, sporun eğitimle entegrasyonu, engelli bireylerin haklarının korunması ve şeffaf, etik spor yönetimi gibi temel ilkeler yer alıyor.
US-SEN Genel Başkanı Bekir Ayaz, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Tamer Osmanoğlu’na sürece gösterdiği ilgi ve nazik ev sahipliği için teşekkür ederek, US-SEN’in bu alandaki katkılarının devam edeceğini vurguladı.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Birleşik Rusya aktivistleri, Vologda bölgesindeki Chagoda köyünde düzenlenen bir temizlik gününe katıldı
İŞ İNSANI MEHMET ŞEKER`DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
رسالة من آصف أتاسوي، رئيس مجلس إدارة شركة أسفا القابضة، بمناسبة يوم الديمقراطية والوحدة الوطنية في 15 يوليو.
ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
HAKAN YÜKSEL`DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
CEVDET YILDIRIM `DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI