Haliliye Belediyesi, riskli ve metruk yapılarla ilgili yürüttüğü çalışmalar kapsamında son 3 ayda 6 riskli bina, 15’de metruk yapımının yıkımını gerçekleştirdi.
Yapı Kontrol Müdürlüğü, yürüttüğü saha çalışmaları ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda riskli ve metruk yapı tespit çalışmalarını devam ettiriyor. Teknik ekipler tarafından yapılan incelemeler doğrultusunda 1 Ocak- 31 Mart 2021 tarihleri arasında 6 adet riskli bina, 15 adet de metruk yapının tespiti sağlandı. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, meskenlerin boşaltılmasının ardından işlemleri tamamlayarak, yıkım çalışmalarını gerçekleştirdi.
Yapı Kontrol Müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşların riskli ve metruk yapılarla ilgili bizzat yapacakları müracaatların ardından çalışmaların yürütüleceği ifade edildi.
HABER.ABDULLAH YİĞİT
OSMANLI ÜLKÜ HAREKETİ FEDERASYONU TEŞKİLAT BAŞKANI MUSA APAYDIN`DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
MEHMET TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
HASAN EYYÜPOĞLU`NDAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
MEHMET TAŞ`DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
OSMANLI ÜLKÜ HAREKETİ FEDERASYONU TEŞKİLAT BAŞKANI MUSA APAYDIN`DAN KIBRIS BARIŞ HAREKATININ 52.YILDÖNÜMÜ MESAJI
Tataristan’daki Birleşik Rusya Kamu Destek Merkezi, kültür festivali kapsamında bir etkinlik düzenledi