Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan’da yayın yapan bir gazetenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan manşetine tepki gösterdi.
Bakan Akar, “Habercilikle alakası olmayan bir Yunan gazetesinde Sn. Cumhurbaşkanımızı hedef alan ve aklı başında Yunan halkı dahil sağduyu sahibi hiçkimsenin asla kabul etmediği son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Akar sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu utanç vesikası Yunan basın tarihinde kara bir leke olarak kalacaktır. İki ülke arasındaki ilişkileri sabote etmeyi amaçlayan ve kamu vicdanında zaten mahkum olan bu ahlaksızlar hakkında Yunan makamlarınca da gerekli idari ve adli işlemlerin derhal yapılmasını bekliyoruz.”
KAYNAK:TRT HABER
о инициативе депутатов «Единой России» в Ростовской области появился новый инструмент развития детского спорта
Birleşik Rusya milletvekillerinin girişimiyle, Rostov bölgesinde çocuk sporlarının geliştirilmesi için yeni bir araç ortaya çıktı
В Ельце Липецкой области Александр Карелин провёл мастер-класс для воспитанников спортшкол
По партпроекту «Историческая память» в Нижнем Новгороде появился мурал в память о Герое СВО
В деревне Челябинской области в рамках партпроекта «Городская среда» открыли игровую площадку
Çelyabinsk bölgesindeki bir köyde, “Kentsel Çevre” parti projesi kapsamında bir oyun parkı açıldı