ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL -Özel Haber
Ünlü Mermerci Merhum Mustafa Orhan Kankat ` ın Kızı Mermer Kraliçesi Tülay Akyıldız Bir madenci Kızı olarak babasının izinden gitmek için çabalayan mücadeleyi elden bırakmayan bir maden kraliçesi Tülay Akyıldız olarak babasının izinden gidiyor.
Bugün 4 Aralık Dünya Madenciler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Akyıldız, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“İnsanların başta enerji olmak üzere birçok ihtiyacını karşılamaya yönelik kullanılan madenlerin yer altından çıkarılması oldukça tehlikeli ve meşakkatli bir iştir. Yerin yüzlerce metre altında zorluklara karşı alın teri dökerek, kahramanca mücadele veren ve canlarını hiçe sayarak Dünyanın en zor mesleğinde çok zor koşullarda ve canları pahasına çalışan madenci arkadaşlarımızın ve kardeşlerimizin emekleri büyük övgü ve takdiri hak etmektedir.
Her türlü tehlike ve zorluğu göğüsleyerek mücadele veren, ekmeğini yerin yüzlerce metre altında çalışarak çıkarmaya çalışan madencilerimizin 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü kutluyor, Emeğin ve emekçinin değer kazandığı yarınlarda, dayanışma içinde buluşmak dileğiyle kaybettiğimiz bütün maden emekçilerimizi saygıyla anıyorum” dedi.




Dağıstan Sınır Kampı’ndan gönüllüler, Dağıstan’ın Khasavyurt bölgesindeki etkilenen köylerde 100’den fazla aileye yardım sağladı
В общественных приёмных «Единой России» проходит Единый день приёмов участников СВО и их семей
Birleşik Rusya Halk Programı 2021 kapsamında Donetsk’te bir Çocuk Travmatolojisi Yetkinlik Merkezi açıldı
AVUKAT SAKIP YAŞAR `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
ÖMER DEMİR `DEN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
AK PARTİ BİRECİK İLÇE BAŞKANI EROL ERGİN AÇILAN `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI