ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA-ÖZEL HABER
Harran İlçesinde Kanaat önderi ve Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, 1071 Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Gündoğan mesajında, “1071 Malazgirt savaşı Türk Milletinin kaderini değiştiren dünya tarihinin akışına yeni bir yön tayin eden, Anadolu’nun kapılarını Türklere sonuna kadar açmış, Türk tarihinin en önemli zaferlerinden biridir” dedi.
Anadolu’nun kaderini değiştiren bu büyük zaferin, Anadolu’nun Türkleşmesi, İslamlaşması ve yeniden imar edilmesine vesile olduğunu kaydeden Gündoğan, “Anadolu’da asırlar boyunca devam edecek olan adalet ve hoşgörü medeniyetinin temelleri Malazgirt Zaferi’yle atılmıştır.
Malazgirt’te ecdadımızın yüksek idealleri İstiklal mücadelemizde de bize rehber olmuş ve bu toprakların ilelebet vatanımız olarak kalmasını sağlamıştır. Aziz milletimiz bugünde de aynı şuur ve kararlılıkla vatanına, bayrağına ve istiklaline sahip çıkmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle Malazgirt Zaferi’nin 949. yıl dönümünde, büyük komutan Sultan Alparslan’ı ve büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnet duygularımla anıyorum. Ruhları Şad, Mekanları Cennet olsun” diye konuştu.
KRAL GAZETECİ ABDULLAH YİĞİT `TEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
Школы, больницы, ДК: активисты «Единой России» контролируют ход работ на объектах Народной программы-2021
По партпроекту «Единая страна — доступная среда» на Белорусском вокзале в Москве открылся новый зал ожидания Центра содействия мобильности РЖД
Otomobiller, jeneratörler, inşaat malzemeleri: Birleşik Rusya, SVO savaşçıları için bölgelerde yardım kampanyaları düzenliyor
Birleşik Rusya, Krasnodar’daki okul çocukları ile Kuzey Kafkasya Askeri Bölgesi Kahramanı arasında bir buluşma düzenledi
FK YAPI İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI FARUK KARADAĞ `DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI