İş Adamı Mühendis Umut Dolu Yıldırımer, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Yıldırımer, Bugün, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dağlarında şanlı bayrağımızı dalgalandırdığı günün yıldönümü.
İzmir ile başlayan istiklal mücadelesi 9 Eylül 1922’de yine İzmir’in düşman işgalinden kurtulmasıyla son bulmuş ve bağımsızlık ateşi tüm yurdu sarmıştır. Düşmanın denize döküldüğü yer olarak hafızalarımızda yer eden İzmir’imizin kurtuluş tarihi olan 9 Eylül günü, aynı zamanda tüm vatanın esenliğe kavuştuğu günün tarihidir. Bu anlamda İzmir, kurtuluşun simge kentidir. Bundan 99. yıl önce, 9 Eylül günü, bu aziz milleti tarihten silmek isteyenlere karşı net bir mesaj verilmiştir; aziz milletimiz ebediyen var olacaktır. İstiklal mücadelesini zaferle sonuçlandıran aziz milletimiz, bugün de el ele, birlik ve dirlik içinde varlığını sürdürmektedir.
Bu duygularla İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünü kutluyor, başta Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere şanlı özgürlük mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum.”
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
В Калининграде «Единая Россия» проводит тренировки по единоборствам для старшего поколения
Birleşik Rusya Kadın Hareketi’nin girişimiyle Çuvaşistan’da Kırsal Kadınlar Günü kurulmuştur
Birleşik Rusya, Kazan’da bir çalışma gençlik forumu düzenledi
По инициативе «Единой России» в Ульяновске провели квиз по истории Олимпийского спорта
«Единая Россия» провела семейные праздники в муниципалитетах ХМАО
Ulyanovsk’taki Birleşik Rusya üyeleri, bir çocuk kampındaki eğlence koşullarını inceledi