25.12.2025
İş İnsanı Yönetici Siyasetçi Dr. İbrahim İpek, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Siyasetçi Dr. İbrahim İpek, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Rahmet, bereket ve mağfiretin kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Regaib Gecesi’ne ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Üç Aylar’ın başlangıcını müjdeleyen bu müstesna gece; gönüllerimizi arındırmak, dualarımızı samimiyetle Yüce Allah’a arz etmek için önemli bir fırsattır.
Regaib Gecesi; sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının güçlendiği, kırgınlıkların yerini muhabbetin aldığı kutlu bir zaman dilimidir. Bu mübarek gecenin, başta aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını; birlik ve beraberliğimizin pekişmesine katkı sağlamasını temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; Regaib Gecesi’nin ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve esenlikler getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin mübarek Regaib Gecesi’ni en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.
ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
KRAL GAZETECİ ABDULLAH YİĞİT `TEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
По партпроекту «Единая страна — доступная среда» на Белорусском вокзале в Москве открылся новый зал ожидания Центра содействия мобильности РЖД
Birleşik Rusya, Krasnodar’daki okul çocukları ile Kuzey Kafkasya Askeri Bölgesi Kahramanı arasında bir buluşma düzenledi
TÜMKUV GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA`DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
Message from Asaf Atasoy, Chairman of the Board of Directors of Asfa Holding, on the July 15 Democracy and National Unity Day
NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI