İş İnsanı Yönetici Yazar Siyasetçi Dr. İbrahim İpek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Yazar Siyasetçi Dr. İbrahim İpek, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Ülke kalkınmasına ve ekonominin gelişmesine emeğini alın teriyle birleştirerek katkı sağlayan, gayret sarf eden emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.
1 Mayıs, emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günüdür.
Hayatımızı kolaylaştıran, her yapının inşasında imzası olan ve toplum hayatımızda çok önemli bir yere sahip olan emekçi kardeşlerimiz, bir yandan evlerine helal lokma götürmeye çalışırken aynı zamanda ülkemizin kalkınması ve refahı için çok önemli rol üstlenmektedirler.
Bedenini ve beyin gücünü kullanarak, özenle ve sorumluluk anlayışı içinde fedakârca çalışan emekçi kardeşlerimiz, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınma yolundaki en büyük gücü olmuştur.
1 Mayıs’ın, büyük ve güçlü Türkiye idealimize alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, özveriyle çalışan ve üreten vatandaşlarımızın arasındaki birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olmasını ve kutlamaların dostluk, dayanışma ve bayram havası içinde geçmesini temenni ediyor, bütün emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.
ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
İBRAHİM İPEK`TEN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
Dağıstan Sınır Kampı’ndan gönüllüler, Dağıstan’ın Khasavyurt bölgesindeki etkilenen köylerde 100’den fazla aileye yardım sağladı
В общественных приёмных «Единой России» проходит Единый день приёмов участников СВО и их семей
AVUKAT SAKIP YAŞAR `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
ÖMER DEMİR `DEN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
AK PARTİ BİRECİK İLÇE BAŞKANI EROL ERGİN AÇILAN `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI