ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA
Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) koordinesinde, Barış Pınarı bölgesinde insani yardım faaliyetleri gerçekleştiren sivil toplum kuruluşlarından Hayrat İnsani Yardım Vakfı, “İyilik kurbanla yayılsın” sloganıyla başlattığı kampanyada, hayırseverlerin bağışladığı kurbanlıkların kesimini yaptı.
Telabyad merkezindeki bir mezbahanede gerçekleştirilen kurban kesimi görüntüleri, her bir bağışçıya ayrı ayrı iletilmek üzere karekodlu kaydedildi.
Telabyad, Azez, İdlib ve Cerablus’ta toplam 1500 kurbanlık kesimi yapacak olan Hayrat İnsani Yardım Vakfının Telabyad’da kestiği 100 kurbanın eti, Şanlıurfa Valiliği ve AFAD koordinesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya başladı.
ÇETİN NAZİK: KARS ARDAHAN IĞDIR SERHATLAR DERNEĞİ, FEDERASYON ÇATISI ALTINDA YOLUNA DEVAM EDİYOR
Başkortostan’ın Kıginsky bölgesinde Birleşik Rusya taraftarları plaj voleybolu turnuvası düzenledi
Сторонники «Единой России» в Кигинском районе Башкортостана провели турнир по пляжному волейболу
По Народной программе «Единой России»-2021 в Самарской области завершилось строительство трёх модульных ФАПов
Siyaset Bilimci Ülker Piriyeva: Türkiye’nin 15 Temmuz Destanı: Millet İradesinin Sarsılmaz Gücü – ÖZEL
HALFETİ SPOR ONURSAL BAŞKANI AKİF ÇOBANOĞLU’NDAN HALFETİ SPOR AKADEMİSİ’NE TEBRİK MESAJI