
FATİH ÖZBEK FARKI CEYLANPINAR `DA HUZURU VE BARIŞI SABOTE ETMEK İSTEYENLERE CEVAP OLDU
Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’ın Yerli ve millî Aracımız olan TOGG’u İlçe ilçe Tanıtım Programı kapsamında Bakan Bozdağ’ın Ziyaretini Manipüle Etmek isteyenlere AK Parti’nin Ceylanpınar Kurucu Üyesi 1453 Kral Medya Ankara İl Temsilcisi Fatih Özbek ‘in Seçim çalışmalarına Başladıktan sonra Kapı kapı Gezip 14 Mayıs seçimlerinin Önemi Anlatması AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanımızın Ceylanpınar’a olan Özel Sevgisini dile getirmesi 2010 2013 `te (TİGEM`E) 600 işçinin Alınması Çadır kentlere 900` e Yakın Ceylanpınar’lı Hemşerilerimize İş imkanı Ardından Kadro verilmesi gibi Bir çok Hizmetlerin Geldiğini ve Bu Seçimden Sonra Hizmetlerin devamını getirmek için Sandıkta güçlü Lider Güçlü AKPARTİ Çıkması Gerektiğini Söyledi.

Bu çalışmanın Ardından Ceylanpınar Halkı Şanlıurfa Milletvekili Adayı ve Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’ın Dünkü Programı Yüzlerce Ceylanpınar’lı ve AK Parti ye Gönül Veren İnsanların Kenetlendiği Görüldü.
ABDULLAH YİĞİT-YUSUF CANER ÖZBEK –ANKARA



















Единороссы Ульяновска проконтролировали условия отдыха в детском лагере
«Единая Россия» поддержала проект смоленских поисковиков по сохранению имён героев Великой Отечественной войны
«Единая Россия» утвердила кандидата на пост губернатора Пензенской области
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Stavropol’da bir çocuk dama şampiyonası düzenlendii
İŞ İNSANI MEHMET ŞEKER`DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI
Ön oylama sonuçları ve kongre delegelerinin seçimi: Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesi, Hantı-Mansi Özerk Okrugu’nda bir konferans düzenledi