Derya Bedavacı, pandemi süresinde de üretmeye devam etti. Bu süreçte yaklaşan anneler gününe özel, ruhunun derinliklerinden çıkan ve ruhumuzun derinlerine de inen şarkısını, sevgili annesi ve tüm anneler için hazırladı. ‘Sevginin, merhametin ve şefkatin tükenmez kaynağı olan biricik annelerimizin, başta kendi annem olmak üzere Anneler Günü’nü sevgi, saygı ve hürmetle kutluyor, hepsini sevgiyle kucaklıyorum.

Uzakta bile olsalar yanı başımızdaymış gibi sırtımızı dayadığımız en güçlü omuzdur annelerimiz’ diyen sanatçı ‘Kalbimi Kırıyorlar Anne’ şarkısını onlara armağan ediyor. Yorumcu kişiliğinin yanı sıra söz yazarlığı ve besteci kimliğiyle de öne çıkan Derya Bedavacı, samimi müzik dilini bu kez hepimizin başımızın tacı olan annelerimizi anarak hissettirecek.
Derya Bedavacı, şarkının prodüksiyon aşamasını eşi Murat Bedavacı ve DRYTEAM ekibiyle gerçekleştirdi. ‘Kalbimi Kırıyorlar Anne’ sözü ve bestesi Derya Bedavacı, aranjörlüğü ise Murat Bedavacı’ ya ait. Şarkısının video klibi Gökçe Gök yönetmenliğinde, Çeşme’de sanatçının kendi evinde çekildi.
Anneler Gününe damga vuracak bir şarkı olan “Kalbimi Kırıyorlar Anne” 2K Prodüksiyon etiketi ile 6 Mayıs Cuma günü tüm dijital platformlarda yayında…
MUSTAFA DENİZ -İSTANBUL
Закупка оборудования в медучреждения, благоустройство и адресная помощь: «Единая Россия» реализует наказы граждан по всей стране
Единороссы Чукотки передали электроколяски в военные госпитали Москвы
Тренировки с чемпионами, семейные соревнования и экстремальные забеги: «Единая Россия» продолжает спортивный марафон «Сила России»
Gaziler Günü vesilesiyle, Birleşik Rusya anma mitingleri ve etkinlikleri düzenledi
Birleşik Rusya’nın katılımıyla, Kaliningrad Oblastı’ndaki Çernyakhovsk’ta Özel Askeri Bölge askerleri anısına bir anıt açıldı
Birleşik Rusya Halk Programı kapsamında, Kuzbass’taki yaklaşık 600 okul ve anaokuluna yeni ekipman ve mobilya verilecek