Serdengeçti Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Yurtdışı Temsilciliklerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Yıldırım, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, manevi değerlerin güç kazandığı, içerisinde bolca feyz ve bereketi barındıran Miraç Kandiline erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği Miraç Gecesi, Müslümanların inanç ve kültür dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Bu sebeple kandiller, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerdendir. Bu mübarek gün ve geceler vesilesiyle dostluk ve birliğe daha çok önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, hatalarımızı telafi etmeye çalışmalıyız.
Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla dolu bu mübarek gecenin, tüm dünya insanlarına huzur, sevgi ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, İlimiz, ülkemiz ve tüm İslam Âleminin Miraç Kandilini kutluyorum.
ENES YILDIRIM -ANKARA
Депутаты «Единой России» закрепили статус ветерана боевых действий за сотрудниками МЧС, работающими на разминировании в зоне СВО
В Междуреченском (ХМАО) единороссы помогли организовать для подростков мастер-класс по флористике
Депутаты «Единой России» добились усовершенствования системы поддержки молодёжных и детских НКО
По Народной программе «Единой России»-2021 на развитие сельских территорий дополнительно направят 12 миллиардов рублей
Birleşik Rusya’nın halka açık karşılama ofisleri, SVO katılımcıları ve aileleri için Birleşik Karşılama Günü düzenliyor
Волонтёрский лагерь «Единой России» «Курский рубеж» отметил первый юбилей