Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Yıldırım, mesajında;
“Milletimiz, bağımsızlığı, vatanı ve bayrağı için ülkemiz içinde ve dışında her zaman şehit vermektedir. “Birliğimizin ve bölünmez bütünlüğümüzün en büyük kanıtı bu topraklar için canını ortaya koyan şehitlerimizdir. Ülkemiz, topraklarımız ve bağımsızlığımızın korunması için gözlerini kırpmadan şahadete yürüyen şehitlerimize minnettarız. Milletimiz bir iftihar madalyası gibi şehitlerini, gazilerini göğsünde taşımaktadır. Canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimize olan borcumuzu, ancak gelecek nesillere büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışarak ödeyebiliriz. 14-20 Nisan Şehitler Haftası vesilesiyle Cumhuriyeti ve onun değerlerini korumak, bizlere bu büyük zaferleri ve güzel yurdu armağan eden, Kurtuluş Savaşı Şehitlerimiz başta olmak üzere canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan şehit ve gazi olan kahramanlarımızı, bu duygu ve düşünceler ile rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.
HALİL İBRAHİM YILDIRIM -ANKARA
Школы, больницы, ДК: активисты «Единой России» контролируют ход работ на объектах Народной программы-2021
Otomobiller, jeneratörler, inşaat malzemeleri: Birleşik Rusya, SVO savaşçıları için bölgelerde yardım kampanyaları düzenliyor
FK YAPI İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI FARUK KARADAĞ `DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
Asfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Atasoy `dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
AZİZ AKKUŞ `TAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
MEHMET TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI