Televizyonlar için: https://we.tl/t-xB3QVlA8Hr
İnternet siteleri için: https://youtu.be/uZBObpw6iDo
BAŞKAN BAYDİLLİ: “15 TEMMUZ ZAFERİ ŞANLI TARİHİMİZE ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRDI”
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programında yaptığı konuşmada 15 Temmuz gecesi milletin zaferinin tarihe altın harflerle yazıldığını söyledi
Şanlıurfa’da 15 Temmuz 2016’daki hain darbe kalkışmasının 6. yıldönümünde şehitleri anmak için Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı gerçekleştirdi. Rabia meydanındaki programa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de katılım gösterdi.
Başkan Baydilli program öncesinde gerçekleştirilen kortej yürüyüşüne katılırken, programda da üç merkez ilçe belediye başkanları adına bir konuşma gerçekleştirdi.
Başkan Baydilli, 15 Temmuz gecesi milletin gösterdiği irade ve kahramanlıktan bahsederken, o gece verilen mücadelenin tarihte yerini aldığını dile getirdi.
Başkan Baydilli şunları ifade etti: “Öyle dönemler vardır ki her şeyin bittiğine inandığımız anda bir irade ortaya çıkar ve her şeyi tersine çevirir. Bu iradelerin en güçlüsü de şüphesiz ki millet iradesidir. 15 Temmuz darbe girişimi gecesi de milletimiz kendi özgür iradesine, demokrasiye saldıran güruhlara iradesini kullanarak geçit vermedi.
Bizim tarihimiz gerçekten şanlı bir tarihtir, Urfa’mızın geçmişte gösterdiği ve tarihe yazılan şanlı kurtuluş mücadelesi var. Milletin 15 Temmuz gecesi gösterdiği kahramanlık da şanlı tarihimize adını adeta altın harflerle yazdırdı ve artık gelecek nesillere anlatılacaktır. 15 Temmuz gecesi şehit olan vatandaşlarımıza, güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, gazilerimize selamet diliyorum.”
Programın sonunda meydanda 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi saat 00.13 itibariyle sela okundu. Öte yandan etkinlik meydanında Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından vatandaşlara bayrak, şapka ve su dağıtımı gerçekleştirildi.
www.karakopru.bel.tr
facebook/Karakoprubel
twitter @ Karakoprubel
youtube/ Karakoprubel
Instagram/ Karakoprubel
По партпроекту «Единая страна — доступная среда» на Белорусском вокзале в Москве открылся новый зал ожидания Центра содействия мобильности РЖД
Birleşik Rusya, Krasnodar’daki okul çocukları ile Kuzey Kafkasya Askeri Bölgesi Kahramanı arasında bir buluşma düzenledi
TÜMKUV GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA`DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
Message from Asaf Atasoy, Chairman of the Board of Directors of Asfa Holding, on the July 15 Democracy and National Unity Day
NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
HASAN EYYÜPOĞLU`NDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI