ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
Türkiye `mizin ve Urfa’mızın Bürokratı Ak Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı, Ali Sökmen, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Sökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin Anadolu topraklarından silinmek istendiği bir dönemde, Kurtuluş Savaşımızı imkânsızlıklar içinde zafere ulaştırmış, bir Cumhuriyet kurmuş, bizlere hür ve eşit vatandaşları olduğumuz bağımsız bir ülke armağan etmiştir.
Atatürk’ün ‘Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır’ sözü, bizlere bıraktığı mirası ve bu mirasa karşı vazifemizi hatırlatmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti’nin payidar olması, bu uğurda her mücadelenin verilmesi, her fedakârlığın yapılması ödevimizdir. Bu ödev vatandaşlık görevimiz olduğu gibi Atatürk’e karşı borcumuzdur.
Bugün, ülkemizin ve Cumhuriyetimizin varlığına yönelen tehditlere karşı milli bilincimiz Atatürk liderliğinde verilen Kurtuluş Savaşı’ndaki bilinçle aynıdır. Sonsuza kadar da aynı kalacaktır. Bu şuurla muasır medeniyetleri yakalamak ve aşmak omuzlarımızdaki milli sorumluluktur.
Dünya tarihine büyük komutan, büyük devlet adamı, büyük lider olarak adını yazdıran Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde şükran, saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun.”
Birleşik Rusya Halk Programı 2021 kapsamında Samara Bölgesi’nde üç adet modüler ilk yardım noktası inşaatı tamamlandı
По Народной программе «Единой России»-2021 в Самарской области завершилось строительство трёх модульных ФАПов
HALFETİ SPOR ONURSAL BAŞKANI AKİF ÇOBANOĞLU’NDAN HALFETİ SPOR AKADEMİSİ’NE TEBRİK MESAJI
“Kutsal Göller Bölgesi” sergisi, Veliky Novgorod’daki Birleşik Rusya kamu destek merkezinde açıldı
В штабе общественной поддержки «Единой России» в Великом Новгороде открылась выставка «Святое Поозерье»
İlham Aliyev adına Slovakya Cumhurbaşkanı onuruna Hankendi’de resmi bir akşam yemeği verildi