ALİ CUMA AKPİRİNÇ VE SADIK BAŞAR GÜR MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Bağlar Belediye Başkan Aday Adayı İş İnsanı Ali Cuma Akpirinç ve AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Sadık Başar GÜR AK Parti Bağlar İlçe binasında Bağlar Mahalle Muhtarları ve Karacadağ Bölgesinde Bulunan Muhtarlar ile bir araya geldiler.

Muhtarlar ile bir araya gelmesinden dolayı AK Parti Bağlar Belediye Başkan Aday Adayı Ali Cuma Akpirinç, Mesajında şu ifadelere yer verdi;
AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Sn. Sadık Başar GÜR ile beraber İlçe binasında Bağlar Mahalle Muhtarlarımız ve Karacadağ Bölgesinde Bulunan Muhtarlarımız ile bir araya geldik. İlçemize hizmet etmek için ekibimiz ile beraber çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan `ın yol arkadaşları olarak durmak yok yola devam diyerek. Çalışmalarımız devam ediyor.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
AVUKAT NAZIM GÖREN `DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI
BİRECİK’TE ÖĞRETMENLER KOROSU VE ORKESTRASINDAN MUHTEŞEM TÜRK HALK MÜZİĞİ GECESİ
AVUKAT NAZIM GÖREN `DEN JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 187. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI
BİRECİK’TE WESTERN UNION HİZMETLERİYLE HIZLI VE GÜVENLİ PARA TRANSFERİ
Birecik’te Kaliteli Mobilya ve Beyaz Eşyanın Güvenilir Adresi: Bayram Mobilya ve Beyaz Eşya
DENTAL MUSTAFA DİŞ KLİNİĞİ BİRECİK’TE HİZMETE GİRDİ