Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C
Profesyonel Emlak

Alexander Dvoinykh: Birleşik Rusya, 2025 bütçesinde tarımsal üreticileri desteklemek için aranan önlemlerin sürdürülmesinden yanadır

Alexander Dvoinykh: Birleşik Rusya, 2025 bütçesinde tarımsal üreticileri desteklemek için aranan önlemlerin sürdürülmesinden yanadır.

Alexander Dvoinykh: Birleşik Rusya, 2025 bütçesinde tarımsal üreticileri desteklemek için aranan önlemlerin sürdürülmesinden yanadır
15.10.2024
A+
A-

Alexander Dvoinykh: Birleşik Rusya, 2025 bütçesinde tarımsal üreticileri desteklemek için aranan önlemlerin sürdürülmesinden yanadır
2024

Ülkenin gıda güvenliğini sağlamanın temeli budur
Federal koordinatörü, All’ın sahasında bölgesel meslektaşlarıyla yaptığı toplantıda, ” Rus Köyü ” parti projesine katılanların çabaları da dahil olmak üzere, Rus tarımsal-endüstriyel kompleksinin gelişimine yeni bir ivme kazandırmanın önemli olduğunu belirtti. -Moskova’da Rus sergisi “Altın Sonbahar”.

“Bu göstergelerin elde edilmesi sektör çalışanlarına, işletmelerin ekonomik durumuna ve kırsaldaki yaşam koşullarına bağlıdır. Ana öncelik, hem büyük işletmeler hem de köylü çiftlikleri için popüler destek önlemlerini sürdürerek, tarım ürünlerinin pazarlanması için altyapı geliştirerek ve kırsal alanlarda konforlu yaşam koşulları yaratarak tarımsal işletmeleri desteklemektir” diye açıkladı Alexander Dvoinykh .

Gelecek yıl için bütçe taslağının “Kırsal Bölgelerin Kapsamlı Kalkınması” programına yönelik finansmanda artış öngördüğünü hatırlattı.

“2024’te bu amaçlara 65 milyar ruble, 2025’te ise neredeyse 109 milyar ruble tahsis edildi. Kırsal yerleşimlerin altyapısının geliştirilmesi yoluyla kırsal alanlardaki yaşam kalitesinin iyileştirilmesi bu program sayesinde sağlanıyor: okullar, kültür merkezleri yenileniyor, modern spor tesisleri ortaya çıkıyor” dedi Alexander Dvoinykh.

Ayrıca, Rusya Federasyonu’nun bazı bölgelerinde programa yapılan harcamaların kalitesine ilişkin emsallerin bulunduğuna dikkat çekti ve bölge koordinatörlerine, programın her aşamada sahada uygulanmasının özel kontrolünü üstlenmeleri çağrısında bulundu.

Etkinliğe, tüm Rusya gençlik kamu örgütü “Rusya Kırsal Gençlik Birliği” üyeleri katıldı ve onlarla birlikte “Rus Köyü” parti projesinin temsilcileri, 2025’te Tüm Rusya “Zemsky Postacı” yarışmasını düzenleyecek.

“Rus Posta şubeleri kırsal kesimde yaşayanların, özellikle de uzak yerleşim yerlerinin yaşamlarında önemli bir rol oynuyor. Hemen hemen herkes Zemstvo postacılarını tanır; onlara saygı duyulur ve değer verilir. Bu mesleğin önemini hatırlatmak, temsilcilerine çalışmalarından ve memleketlerine duydukları sevgiden dolayı teşekkür etmek önemli” dedi Alexander Dvoinykh.

Ayrıca bu yılın Aralık ayında Moskova’da bölgesel küratörlerle ilgili bir forum düzenleneceğini belirtti ve toplantı katılımcılarından projenin geliştirilmesine yönelik teklifler hazırlamalarının yanı sıra, tarım-sanayi kompleksinin ve köy sakinlerinin çıkarlarını korumaya yönelik yaklaşımları iyileştirmelerini istedi. her bölge.

Hoparlör
Dvoinikh Alexander Vladimirovich
Dvoinikh Alexander Vladimirovich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Tarım ve Gıda Politikası ve Çevre Yönetimi Federasyon Konseyi Komitesi Başkanı
#partproje
#RusKöyü
#toplantı
#forum
#bütçe
#kırsal alanların entegre kalkınması
#RSSM
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/aleksandr-dvojnyh-edinaya-rossiya-vystupaet-za-sohranenie-vostrebovannyh-mer-podderzhki-selhozproizvoditelej-v-byudzhete-na-2025-god

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.