ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Siverek Gedik içme suyu projesinde sona yaklaşıldı.
ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Siverek ilçesinin 19 kırsal mahallesinde yaşanan içme suyu sorununu gidermek üzere başlattığı “Gedik İçme Suyu Gurubu Projesi” ekiplerin özverili çalışmaları ile hat döşeme faaliyetlerinin büyük bir kısmı tamamlandı.
Kırsal mahallelere ve ilçe merkezine içme suyu sağlamak için 100 km’lik hat döşemesinin yanı sıra içeriğinde terfi istasyonları, depolar ve ana isale hatlarının da yer aldığı projenin tamamlanmasının ardından artık 19 kırsal mahallede su sorunu tarihe gömülecek.
MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR
Projenin bitmesi ile bölgedeki tüm yerleşim birimlerinin sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşacağından dolayı kırsal mahalle sakinleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e hizmetlerinden ötürü teşekkür ettiler.
https://www.youtube.com/watch?v=fEUWO1DexWg&feature=youtu.be
По инициативе «Единой России» в Ульяновске провели квиз по истории Олимпийского спорта
«Единая Россия» провела в Нижнем Новгороде «День муниципалитета»
«Единая Россия» провела семейные праздники в муниципалитетах ХМАО
Blagoveshchensk’teki Birleşik Rusya kamu destek merkezinde, engelli çocukları olan anneler için bir fitness merkezi kuruldu
В Ростове-на-Дону при поддержке «Единой России» открылась экспозиция, посвященная геноциду советского народа
Ulyanovsk’taki Birleşik Rusya üyeleri, bir çocuk kampındaki eğlence koşullarını inceledi