Pandemi nedeniyle iş yeri kapalı olan esnaf zor günler geçiriyor. Lokanta, Restaurant, cafe işletmecileri yetkililerden yardım istedi.
Koronavirüs (Kovid-19) salgınının gittikçe yayılması üzerine alınan kararlar kapsamında ülke genelindeki kafe, bar ve restoran gibi işletmeler 20 Kasım tarihi itibariyle paket servis hizmetine geçti. İşletme sahipleri karar kapsamında sadece paket servisiyle hizmet verebiliyor.
Karar sonrası birçok işletme yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle kepenk kapatırken, binlerce çalışan işsiz kaldı. Durumlarının her geçen gün daha da kötüye gittiğini dile getiren Kuleli’de bulunan Yakamoz Restaurant Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Taner Acar Kaya’ 8 aydır cafe, restaurantlar kapalı olduğu için aşçısı garsonu ,komisi ,bulaşıcısı 10 milyon kişi hizmet sektöründen geçiniyor . Bunların hepsi zor durumda .Toplu ulaşım ve buna benzer birçok yere hes koduyla giriliyor. Bize de böyle bir fırsat verilebilir. Sayın Cumhurbaşkanımızdan bu konuda yardım istiyoruz’ dedi.
ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
Orenburg Bölgesi Valisi Yevgeny Solntsev, Birleşik Rusya’nın bölgesel yasama meclisi adayları listesinde birinci sırada yer aldı
ÖNCÜ DÖNER BİRECİK HİZMET KALİTESİYLE ÖNE ÇIKIYOR
Okullar, toplum merkezleri, meydanlar ve setler: Birleşik Rusya, bölgelerdeki sosyal tesislerin ve kamusal alanların iyileştirilmesini inceledi.
При поддержке «Единой России» в Батайске Ростовской области состоялся турнир по футболу
Закупка оборудования в медучреждения, благоустройство и адресная помощь: «Единая Россия» реализует наказы граждан по всей стране
Тренировки с чемпионами, семейные соревнования и экстремальные забеги: «Единая Россия» продолжает спортивный марафон «Сила России»