Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, Şehit Ali Gaffar Okkan’ ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Diyarbakır’ımızda tüm bölge halkının sevgisini ve saygısını kazanan; Milletine hizmet etmeyi en büyük davası olarak gören bir Emniyet Müdürü’ydü… Görevi başında şehit verdiğimiz Gaffar Okkan’’ ı vefatının yıl dönümünde rahmetle anıyorum.” dedi.
Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, Şehit Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.
Yıldırım mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Diyarbakır’ımızda tüm bölge halkının sevgisini ve saygısını kazanan; Milletine hizmet etmeyi en büyük davası olarak gören bir Emniyet Müdürü’ydü… Görevi başında şehit verdiğimiz #GaffarOkkan’ı vefatının yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Mekânı cennet, ruhu şad olsun.”
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Kaliningrad’da Birleşik Rusya, yaşlı nesil için dövüş sanatları eğitimi düzenliyor
Birleşik Rusya, Kazan’da bir çalışma gençlik forumu düzenledi
«Единая Россия» провела в Казани форум рабочей молодежи
Birleşik Rusya’nın girişimiyle Ulyanovsk’ta Olimpiyat sporunun tarihi üzerine bir bilgi yarışması düzenlendi
По инициативе «Единой России» в Ульяновске провели квиз по истории Олимпийского спорта
Birleşik Rusya, Hantı-Mansi Özerk Okrugu’ndaki belediyelerde aile kutlamaları düzenledi